NA RAMENA PA PREKO VODE: Čitava Srbija bruji o akciji spašavanja pripadnika MUP (VIDEO)

Autor:

Vesti

18.05.2023

11:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snimak iz Novog Sada na kome se vidi kako pripadnici MUP spašavaju ljude iz poplava obišao je celu Srbiju.

NA RAMENA PA PREKO VODE: Čitava Srbija bruji o akciji spašavanja pripadnika MUP (VIDEO)

Foto: Twitter/inanna1814

Policajci i džentlmeni, sinoć smo mogli da vidimo kako pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, zbog posledica padavina intervenišu u poplavama na teritoriji Grada Novog Sada, opštine Beočin, Sremskim Karlovcima, Zrenjaninu, Šapcu, Rumi i Valjevu i tom prilikom bukvalno u rukama nose građane preko vode koja se sjurila u poplavama pogođene oblasti.

Među brojnim video-snimcima, koji su preplavili mreže u Srbiji, nalazi se jedan koji je privukao posebnu pažnju, a to je snimak dvojice policajaca koji su nosili dve devojke preko potopljenih ulica, na bezbedno mesto.

Svi su ih na mrežama zdušno nahvalili a bilo je i onih koji su se našalili da voda na tom mestu i nije bila baš tako duboka, te da ih "ne bi oni tako nosili da nisu zgodne i mlade", ali brojni snimci koje su građani pravili širom Srbije pokazuju da su i vatrogasci i policajci u poplavljenim područjima noćas bili na visini zadatka i pomagali doslovno svakom da zdrav i prav dođe kući iz ovog kijameta, piše Kurir.

Dve osobe su povređene tokom nevremena noćas u Novom Sadu, prenosi RTS.

Vatrogasci-spasioci evakuisali su dva lica sa krova poplavljenog automobila u Partizanskoj ulici u Novom Sadu i još jednu osobu u Koceljevi gde je došlo do plavljenja nekoliko objekata.

U Temerinskoj ulici u Novom Sadu ljudi su se penjali na vozila zbog količine padavina koje su ih potopile.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading