PRONAĐEN MILORAD (28) IZ OBRENOVCA! Oglasio se mladićev otac, koji je imao da kaže samo OVO!

Autor:

Vesti

18.10.2022

11:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za Miloradom iz Obrenovca se tragalo od juče od 16 časova.

PRONAĐEN MILORAD (28) IZ OBRENOVCA! Oglasio se mladićev otac, koji je imao da kaže samo OVO!

Foto: Privatna arhiva

Milorad Milenković

Mladić iz Obrenovca Milorad Milenković (28), koji je nestao juče oko 16 časova, nakon što je, prema rečima njegovog oca, ljut izašao iz kuće rođaka kod kojih su zajedno bili, pronađen je.

Kako je za Telegraf.rs rekao njegov otac Zoran, mladić je upravo nađen ispred zgrade u kojoj žive. On je potvrdio da Milorad porodici nije otkrio detalje nestanka.

- Bio je svuda. Našao ga je mlađi sin u parku kako sedi. Trenutno smo u stanu pijemo kafu, a nakon toga će policija uzeti izjavu od njega. Nažalost ima zdravstvenih problema, tako da verujem da ćemo morati da se obratimo lekarima za pomoć, naveo je otac.

Podsetimo, do incidenta je došlo nakon što su mladiću ponudili da jede.

- Dva, tri puta su ga ponudili da jede, on je odbio, drsko je opsovao i izleteo napolje. Ja sam izašao za njim, u momentu mi je nestao iz vidokruga. Svuda smo ga tražili, na kraju sam morao da obavestim policiju - naveo je otac nestalog mladića.

Dešavalo se i ranije da se izgubi, ali je uvek zvao oca da dođe po njega.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading