JEZIVI SNIMAK! Tragedija na Umci izbegnuta samo pukom srećom: ZAMISLITE SAMO DA SU U UČIONICI BILA DECA! (VIDEO)

Autor:

Vesti

15.04.2022

11:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Samo pukom srećom izbegnuta je tragedija u kojoj su mogli da stradaju osnovci kada se u OŠ "Dositej Obradović" u Umki srušio plafon.

JEZIVI SNIMAK! Tragedija na Umci izbegnuta samo pukom srećom: ZAMISLITE SAMO DA SU U UČIONICI BILA DECA! (VIDEO)

Foto: Republika

Srušio se krov u Osnovnoj školu Dositej Obradović na Umci

Republika je prva ekskluzivno objavila šokantna saznanja o nesreći koja se u noći između 13. i 14. aprila dogodila u Osnovnoj školi "Dositej Obradović" u Umki.

Koliko je sve moglo da bude kobno da su deca u tom trenutku bila na časovima svedoči video snimak do kojeg smo došli, a na kome se vidi da je pričinjena ogromna materijalna šteta.

 

Kako je Republika već pisala, reč je o objektu koji je gradila "Tončev gradnja", firma iza koje stoji ministar i funkcioner SPS Novica Tončev.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

 

Kako su nam ispričali roditelji čija deca idu u pomenutu školu, ali i nastavnici, tokom izgradnje uvek je bilo problema sa "Tončev gradnjom".

- Rokove su konstantno probijali, a kada su konačno završili radove, otprilike pre tri godine, mukama nije bio kraj. Jer na upotrebnu dozvolu čekalo se sve do marta 2021. Možete misliti koliko im je propusta pronađeno i koliko su kvalitetno radili - ispričao nam je jedan nastavnik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mira

15.04.2022 12:42

Ne treba im dati više ni jedan posao,nije ovo prvi FUŠERAJ!!!!