SIN (14) VOZI TRAKTOR I IDE U KAFANU, ĆERKE NEMA U ŠKOLI: Druga strana priče majke, koju je bivši suprug optužio za zlostavljanje dece

Autor:

Vesti

19.02.2022

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miroslav Lukačević je izašao u javnost sa tvrdnjama ga očekuje zatvorska kazna zbog lažne prijava bivše supruge Snežane Subotić da je oteo decu. Miroslav je potom izneo optužbe na račun bivše supruge da je ona ta koja je zlostavljala decu, a sada se oglasila i Snežana i iznela drugu stranu priče.

SIN (14) VOZI TRAKTOR I IDE U KAFANU, ĆERKE NEMA U ŠKOLI: Druga strana priče majke, koju je bivši suprug optužio za zlostavljanje dece

Foto: Pink.rs

Kako je Lukačević prošle nedelje naveo gostujući na televiziji Pink, deca su posle razvoda odlučila da žive sa njim, a on ih je oberučke prihvatio. Odluka dece da napuste majku navodno je doneta zbog svakodnevnog zlostavljanja koje su devojčica (10) i dečak (14) trpeli.

Snežana Subotić, majka koja je optužena da zlostavlja decu, kaže da se od Miroslava razvela 2016, posle devet godina braka, a da je nakon razvoda po odluci suda dobila decu.

- Otac je alimentaciju davao kada je i koliko stigao, uglavnom po 1.000 dinara mesečno - tvrdi Snežana.

Deca su ga redovno posećivala, a njegove tvrdnje da je decu zlostavljala kategorički odbija.

"Nasilnik je pretukao i rođenu majku"

Snežana, naime, tvrdi da ju je suprug maltretirao psihički i fizički tokom veze i braka, a da je i sada maltretira psihički.

Kako kaže, decu nije videla dve godine, a kćerkica je popustila u školi otkad živi sa tatom. Saznala je, nastavlja, da devojčica tri nedelje nije išla u školu i nikakvu kontrolu nemaju ni ona, ni sin.

Republika

Foto: youtube.com/KissFM Media

Policija

Kaže da je sa bivišim mužem nemoguće da dođe do bilo kakvog odgovora jer je nasilan, za šta je, dodaje Snežana, osuđivan.

- Imao je i zabranu prilaska rođenoj majci koju je pretukao - tvrdi.

Dete ide u kafanu i vozi traktor

Snežanina advokatica Nađa Krasić Runjevac rekla je kako deca nemaju kontrolu, da sin (14) ide u kafanu i vozi traktor.

- Da sam se ja u tim godinama pitala kod koga bih živela, i ja bih rekla kod oca jer deca imaju maksimalnu slobodu. Kod majke je postojala disciplina, zna se red, a deca su sada potpuno van nadzora i kontrole – kaže advokatica.

Ističe da sud radi svoj posao, da se uzima u obzir izjava dece, i upravo su na osnovu izjave sina deca dodeljena ocu. Dodaje da je postupak i dalje u toku, pa da o samom procesu ne sme puno da priča.

- Problem je u tome što on kao otac ne želi nikakav odnos dece sa majkom. Govori da deci majka nije potrebna – ispričala je advokatica u emisiji „Novo vikend jutro“.

Dodaje da postoji rešenje prema kojem sud tvrdi da majka nije naslina, niti je zlostavljala svoju decu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Ranko

20.02.2022 09:21

Maloletnik vozi traktor i rizikuje svoj život a i živote drugih.