ŽUČNA RASPRAVA ŠEŠELJA I JOVANE JEREMIĆ: Lider Radikala podigao ton, voditeljka se nije predavala i IZAŠLA KAO POBEDNIK! Voji se OVO NI U HAGU NIJE DESILO

Autor: Republika

Vesti

26.12.2020

09:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Hepi TV Jovana Jeremić je uspela da nadmudri Vojislava Šešelja, čoveka poznatog po tome da je pobedio Haški tribunal.

Foto: Tanjug/printscreen
Vojislav Šešelj i Jovana Jeremić

Usred teme o paravojnim formacijama, vojvoda Šešelj je napravio digresiju vezanu za ime ruske vakcine "Sputnjik V", tvrdeći da se radi o rimskoj oznaci za broj pet, a ne latiničkom slovu V.

- Kako to ćirilično Sputnjik, a onda latinicom V?! Vakcina je dobila ime po prvom svemirskom broju "Sputnjik 5" koji je odneo živa bića u svemir! - počeo je izlaganje Šešelj, a voditeljka je ostala nepokolebljiva u suprotnom stavu: 

- Tako su me ispravili prošle nedelje...

- Ma ko te to ispravljao?! Pored dva psa Strelke i Belke, "Sputnjik 5" odneo je 40 pacova i inskete i svi su se živi vratili! Zovi te što su rekli da su ispravno govorili.

- Ja sam za nominalni naziv... - reče Jovana Jeremić, na pta je gost odbrusio: 

- Koji nominalni naziv, bre?!

Tokom trajanja emisije, utvrđeno je da se ipak radi o latiničnom slovu V, skraćenici od "Vakcina" ili od "Victory", tj. "pobeda" na engleskom.

- Ma nemoj, otkad to Rusi govore engleski?! - ostao je zapanjen Šešelj.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading