U BEOGRADU KAO DA SVE STOJI! Ako krećete na posao, dobro se informišite: Evo gde je KRKLJANAC! (FOTO)

Autor:

Vesti

16.04.2024

08:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saobraćaj van gradova je umerenog intenziteta a usporena vožnja moguća je na mestima gde su u toku radovi na redovnom održavanju puteva ili izgradnji novih deonica, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije (AMSS).

U BEOGRADU KAO DA SVE STOJI! Ako krećete na posao, dobro se informišite: Evo gde je KRKLJANAC! (FOTO)

Foto: Naxi kamere

Najveća saobraćajna gužva ovoga jutra u Beogradu je kod Autokomande, a kolone vozila ima i na nekim mostovima.

Kako se može videti na Naxi kamerama, kod Autokomande kolone vozila dolaze sa svih strana, a gužve ima i u ovom delu moto-puta u smeru ka Novom Sadu.

Trenutno je veliki broj vozila na Pančevačkom mostu, Gazeli kao i na Plavom mostu, te se saobraćaj u ovim delovima grada odvija usporeno. Zadržavanja nema na Brankovom mostu, a kružni tok Slavija, kao i Bogoslovija je prohodan.

Veći broj vozila je u ulicama koje vode do centra grada ali nema većih zastoja.

AMSS: Umeren intenzitet saobraćaja, popodne se zbog kiše očekuju mestimično vlažni kolovozi

Saobraćaj van gradova je umerenog intenziteta a usporena vožnja moguća je na mestima gde su u toku radovi na redovnom održavanju puteva ili izgradnji novih deonica, saopštio je jutros Auto-moto savez Ssrbije (AMSS).

Tokom popodneva i večeri će zbog slabe kiše ili povremenih pljuskova kolovozi biti mestimično vlažni, te se vozači upozoravaju da prilagode odstojanje između vozila i voze sporije, jer vlažni kolovozi mogu dovesti do proklizavanja točkova, dužeg zaustavnog puta i saobraćajne nezgode.

Na naplatnim stanicama na auto-putevima nema zadržavanja vozila, kao ni na putničkim terminalilam graničnih prelaza.

Na teretnim terminalima graničnih prelaza kamioni na izlazu na prelazu Bogojevo čekaju pet sati, na Batrovcima četiri sata, na prelazima Šid, Horgoš i Kelebija tri sata, a na prelazima Sremska Rača i Gradina jedan sat.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading