GUŽVA PARALISALA AUTO-PUT! Crvena zona zbog jutarnjeg špica celom dužinom! (FOTO)

Autor:

Vesti

02.02.2024

08:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Proverite koje saobraćajnice treba izbegavati!

GUŽVA PARALISALA AUTO-PUT! Crvena zona zbog jutarnjeg špica celom dužinom! (FOTO)

Foto: Google maps

Ovog jutra gotovo da je zakrčen auto-put celom svojom dužinom u Beogradu. Petak ujutru doneo nam je brojne saobraćajne probleme, pa je na Gugl mapama auto-put kroz prestonicu označen jarko crenom bojom od Konjarnika do Autokomande, a zatim i kroz Novi Beograd. 

Gužva se malo raščišćava oko Autokomande, ali se nastavlja dalje.

Velika je gužva i na Pančevačkom mostu u smeru ka gradu, a nešto bolje je situacija na Gazeli koja je "u narandžastom", što znači da je saobraćaj pojačanog intenziteta.

Gužvi ovog jutra nema na Slaviji, a prohodan je i sam centar grada, dok je na Brankovom mostu nešto više vozila i prolazi se, ali sporije.

Stanje na putevima u Srbiji

Na putnom pravcu I prioriteta održavanja II A-175 Mionica - Brežđe - Divčibare - Kaona, kolovoz je vlažan, snega ima do 5 centimetara, pa se preporučuje oprezna vožnja, saopštilo je danas Javno preduzeće Putevi Srbije.

Na putnim pravcima III prioriteta održavanja kolovozi su vlažni u nižim predelima, snega ima mestimično u raskvašenom stanju do 5 centimetara na teritoriji Ivanjice, Kruševca, Novog Pazara i Vranja. 

Zbog najavljenih niskih temperatura u jutarnjim i večernjim satima postoji mogućnost pojave mestimične poledice, pogotovo na deonicama koje se prostiru duž rečnih tokova, kotlina i klisura, kao i na putnim objektima.

JP Putevi Srbije savetuje vozačima da bez zimske opreme i lanaca ne kreću na put, da prilagode brzinu kretanja uslovima na putu i da budu maksimalno oprezni u vožnji.

Zabrana za šlepere i kamione sa prikolicom na snazi je na sledećim putnim pravcima:

  • II A-210   Jošanička Banja - Kopaonik
  • II A-199   Novi Pazar - Deževa - Šaronje - Odvraćenica
  • II A-197   Kumanica - Preko Brdo - Duga Poljana
  • II A-198   Odvraćenica - Preko Brdo
  • II B-409   Kumanica - Gleđica
  • II A-210   Kopaonik - Rudnica
  • II A-211   Kopaonik - Jaram i
  • II A-198   Raška - Kuti - Odvraćenica.

BONUS VIDEO:


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading