POGLEDAJTE KAKO JE IZGLEDAO HAOS NA AERODROMU "NIKOLA TESLA": Jedna žena se ONESVESTILA, svi zbijeni u maloj prostoriji (VIDEO)

Autor: Blic

Vesti

21.01.2024

19:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evakuacija putnika na aerodromu "Nikola Tesla" zbog zbrke tokom bezbednosne kontrole

POGLEDAJTE KAKO JE IZGLEDAO HAOS NA AERODROMU "NIKOLA TESLA": Jedna žena se ONESVESTILA, svi zbijeni u maloj prostoriji (VIDEO)

Foto: Printscreen/Instagram/serbialive_beograd


Na aerodromu "Nikola Tesla" u Beogradu, oko 800 putnika se trenutno nalazi na jednom od spratova, suočeni sa evakuacijom zbog problema u bezbednosnoj kontroli.Vlada konfuzija među putnicima, koji čekaju informacije o situaciji. "Niko nam ništa ne govori. Nemamo nikakvih informacija o onome što se dešava", izjavili su putnici, izražavajući svoje nezadovoljstvo.

 

 


Nesrećni slučaj tokom evakuacije

Uz zbrku i nedostatak informacija, jedna žena je čak pala u nesvest, što je dodatno uznemirilo prisutne. Srećom, ostali putnici su pritekli u pomoć i pružili joj neophodnu pomoć dok se situacija ne razjasni.

 

 

 

 


Greška u toku kretanja putnika

Prema informacijama "Blica", problemi u bezbednosnoj kontroli su nastali nakon što su putnici koji su stigli iz Severne Makedonije, greškom bili prevezeni na pogrešan gejt. Zbog ove greške, MUP sprovodi vanrednu bezbednosnu kontrolu zgrade, što može prouzrokovati kašnjenje letova u večernjim i jutarnjim talasima.

Reakcija aerodroma "Nikola Tesla"

Povodom ovog incidenta, predstavnici aerodroma "Nikola Tesla" izrazili su zahvalnost putnicima na razumevanju i savetovali ih da prate red letenja na zvaničnom sajtu aerodroma. Takođe, istakli su da su u kontaktu sa svim relevantnim učesnicima u avio saobraćaju i preduzimaju sve neophodne korake kako bi se saobraćaj što pre normalizovao.

Moguća kašnjenja letova

Najava mogućih kašnjenja stigla je i od kompanije "Er Srbija", što dodatno zabrinjava putnike koji su planirali svoja putovanja. Očekuje se da će situacija biti razrešena u najkraćem mogućem roku, a putnici se mole za strpljenje.

Uz nadu da će aerodromski saobraćaj uskoro biti normalizovan, putnici ostaju u iščekivanju novih informacija koje će im omogućiti nastavak putovanja bez daljih poteškoća.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading