KAMERA SNIMILA LOPOVA SA DORĆOLA! Dobro pogledajte SNIMAK, ukrao je bicikl u 7 ujutru (VIDEO)

Autor:

Vesti

14.01.2024

21:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jutros ukraden bicikl, lopova snimila sigurnosna kamera

KAMERA SNIMILA LOPOVA SA DORĆOLA! Dobro pogledajte SNIMAK, ukrao je bicikl u 7 ujutru (VIDEO)

Foto: Printscreen/Instagram/serbialive_beograd


Jutros oko sedam sati na Dorćolu je ukraden bicikl, a cela krađa je zabeležena nadzornom kamerom.

Prema informacijama koje su objavljene na Instagram stranici "Serbia live Beograd", incident se desio u Mihizovoj ulici. U objavi se navodi da je "dečko na snimku izgleda danima pratio gde ostavljamo bicikl, pa je tačno znao gde stoji".

 

 


Ova neobična krađa je izazvala pažnju javnosti, posebno zbog detalja koji su zabeleženi na snimku. Na njemu se jasno vidi kako počinilac prilazi biciklu i veoma spretno ga odnosi sa mesta gde je bio parkiran. Ovakav drzak potez ukazuje na to da je lopov veoma dobro planirao ovu krađu, što dodatno zabrinjava građane.

**Učestale krađe bicikala u Beogradu**

Ovo nije prvi slučaj ukradenog bicikla u Beogradu. Nažalost, krađe bicikala su postale učestale u poslednje vreme, a mnogi vlasnici su postali žrtve ovakvih nedela. Bezbednost bicikala, naročito u većim gradovima, postala je ozbiljan problem koji zahteva pažnju nadležnih institucija i građana.

**Mera opreza vlasnika bicikala**

Ovaj događaj nas podseća na važnost preduzimanja mera opreza kada je u pitanju čuvanje bicikala. Vlasnici bicikala trebalo bi da budu posebno oprezni i da pažljivo biraju mesta gde će ih ostaviti, kako bi smanjili rizik od krađe. Takođe, postavljanje dodatnih sigurnosnih sistema ili korišćenje jačih lokota može biti od velike pomoći u sprečavanju ovakvih incidenata.

**Reakcija nadležnih organa**

Očekuje se da će nadležni organi preduzeti odgovarajuće korake kako bi identifikovali počinioca ove krađe i sprečili slične incidente u budućnosti. Građani se nadaju da će ovaj slučaj podstaći vlasti da ozbiljnije pristupe problemu krađe bicikala i preduzmu efikasne mere kako bi se ova vrsta kriminala suzbila.

Uz nadu da će počinilac biti identifikovan i priveden pravdi, ostaje da se vidi kakve će korake preduzeti nadležni organi i da li će se slični incidenti uskoro zaustaviti. Sigurnost vlasnika bicikala u Beogradu i širom Srbije svakako je pitanje koje zahteva hitno rešavanje.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading