NEPREGLEDNE KOLONE, KRENI-STANI U SKORO SVIM DELOVIMA GRADA! Na ovim deonicama se ide milimetar po milimetar - naoružajte se strpljenjem! (FOTO)

Autor:

Vesti

24.11.2023

06:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jutarnji špic polako blokira pojedine delove prestonice.

NEPREGLEDNE KOLONE, KRENI-STANI U SKORO SVIM DELOVIMA GRADA! Na ovim deonicama se ide milimetar po milimetar - naoružajte se strpljenjem! (FOTO)

Foto: Republika

Danas ujutru, Beograđani su imali priliku da se suoče sa pravim kolapsom na gotovo svim većim saobraćajnicama grada.

Na auto-putu, na ulazu u Beograd, kao i na Plavom mostu, formirale su se ogromne kolone vozila, dok su se na Gazeli vozila pomeraju metar po metar. Dodatni problem vozačima stvaraju kiša i klizavi kolovozi, što dodatno usporava protok saobraćaja.

Foto: Naxi kamere

 

Situacija nije mnogo bolja ni na Pančevačkom mostu, gde se takođe beleže velike gužve, dok je i kod Vukovog spomenika situacija slična. Vozači su prinuđeni da budu strpljivi dok se probijaju kroz ovaj deo grada.

Povećana frekventnost saobraćaja primećena je i na Novom Beogradu, gde su se sporadično stvarali manji zastoji. Na auto-putu kroz ovaj deo grada takođe su primećene gužve, što dodatno otežava situaciju na putevima.

Foto: Naxi kamere

 

Srećom, na Slaviji nema značajnijih gužvi, dok i na Autokomandi vozila prolaze bez većih zadržavanja, pružajući vozačima bar delimično olakšanje u ovoj saobraćajnoj noćnoj mori.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO


 

Komentari (0)

Loading