VAŽNO ZA SVE BEOGRAĐANE! Zatvara se Ulica Dragana Mancea, trase OVIH linija se menjaju!

Autor:

Vesti

27.09.2023

09:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas je otpočelo privremeno zatvaranje Ulice Dragana Mancea u Beogradu zbog redovnih radova na održavanju infrastrukture. Ovo zatvaranje će trajati do 2. oktobra, a izazvaće izmene u saobraćaju, posebno na linijama gradskog javnog prevoza.

VAŽNO ZA SVE BEOGRAĐANE! Zatvara se Ulica Dragana Mancea, trase OVIH linija se menjaju!

Foto: Republika.rs

Autobus

Sekretarijat za javni prevoz grada Beograda obavestio je građane da će izmene u saobraćaju uticati na delu Ulice Dragana Mancea od Bulevara kneza Aleksandra do Gučevske ulice, što pripada opštini Savski venac.

Izmenjene rute za linije 34, 36 i 38L Tokom perioda zatvaranja Ulice Dragana Mancea, linije gradskog javnog prevoza će funkcionisati prema sledećim izmenama:

Autobuske linije 34 i 36 će, u oba smera, umesto uobičajenih ruta preko Ulice Dragana Mancea i Zorana Žunkovića, saobraćati Bulevarom vojvode Putnika, zatim Bulevarom kneza Aleksandra Karađorđevića, nakon čega će se vratiti na redovnu trasu.

Autobuska linija 38L će u smeru ka Železničkoj stanici "BGD centar" koristiti Bulevar vojvode Putnika i zatim se preusmeriti na Kružni tok "Topčiderska zvezda", gde će izvršiti promenu smera kretanja. Nakon toga će se kretati istom trasom u suprotnom smeru.

Važno je napomenuti da će vozila na izmenjenom delu trase i dalje koristiti sva postojeća stajališta javnog gradskog prevoza putnika. Ove izmene su privremene i trebale bi da traju do 2. oktobra, nakon čega će se normalizovati saobraćaj u Ulici Dragana Mancea. Građani se mole za razumevanje i pridržavanje privremenih prometnih režima tokom ovog perioda.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading