PROVALIO U KUĆU I UKRAO 500 EVRA: Uhapšen muškarac iz Bijelog Polja!

Autor:

Vesti

21.08.2023

17:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brzom i efikasnom akcijom policije počinilac ovog krivičnog dela je uhapšen.

PROVALIO U KUĆU I UKRAO 500 EVRA: Uhapšen muškarac iz Bijelog Polja!

Foto: Shutterstock, Profimedia

Muškarac A.Lj. (36) iz Bijelog Polja uhapšen je zbog osnova sumnje da je izvršio krivično delo krađe.

- On se tereti da je upao u porodičnu kuću i iz nje odneo 470 evra. Vlasnik kuće prijavio je policiji u Bjelom Polju da je nepoznato lice upalo u kuću i otuđilo novac - potvrđeno je za agenciju RINA.

Brzom i efikasnom akcijom policije počinilac ovog krivičnog dela je uhapšen i uz odgovarajuću prijavu biće sproveden pred nadležne organe.

Podsetimo, Meštanin G. A.(58) uhapšen je u Majdanpeku zbog sumnje da je počinio krivična dela ugrožavanje opšte sigurnosti I nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje I promet oružja i eksplozivnih materija.

- Osumnjičeni je ušao u jednu prodavnicu u Majdanpeku u kojoj nije bilo kupaca, uzeo neku robu i prišao kasi navodno da plati račun. Međutim, dok je plaćao račun, kasirki je rekao da mu preda novac jer ima pištolj za pojasom. Zatim je podigao bluzu i pokazao taj pištolj. Međutim, radnica se nije uplašila već je viknula da će zvati policiju. Osumnjičeni je u tom momentu pobegao iz prodavnice ne uzevši ni proizvode koje bi navodno platio.

Nesrećna žena koja se nalazila za kasom, brzo je pozvala policiju i na osnovu njenog opisa osumnjičeni je vrlo brzo uhapšen. Prilikom hapšenja policija ga je pretresla i kod njega pronašla gasni pištolj sa municijom.

Više javno tužilaštvo u Negotinu odredilo je osumnjičenom zadržavanje do 48 sati I on će biti priveden tužiocu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading