MISTERIJA U BEOGRADU: Nije ukraden, sve legalno, ali niko ne zna gde je "pežo" - oduševićete se kad čujete pozadinu priče

Autor:

Vesti

12.03.2023

22:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije neuobičajena pojava da vozač zaboravi gde je parkirao svoj automobil, te da nakon nekoliko pokušaja da se priseti ipak uspe da ga pronađe.

MISTERIJA U BEOGRADU: Nije ukraden, sve legalno, ali niko ne zna gde je "pežo" - oduševićete se kad čujete pozadinu priče

Foto: pixabay.com

Isto tako, nije neuobičajeno da postoje i radikalniji slučajevi. Vozač iz Beograda, sudeći po objavi na Instagram profilu "moj_beo_grad" očajnički tražio svoj automobil već pet dana.

Naime, njegov crni "pežo" nije ni ukraden niti odvučen - vlasnik je jednostavno potpuno zaboravio gde se on nalazi.

Republika

Foto: Printskrin/Instagram/Moj Beograd

 

 

- Traži se auto, Petlovo brdo, Vidikovac. Automobil nije ukraden nego je brat od komšije parkirao ali ne zna gde. Evo pet dana već ne mogu da verujem. Nije ih nijedan pauk odneo, sve smo zvali tako da je negde na parkingu ili ko zna gde - stoji u apelu.

Po svemu sudeći, vlasnik vozila je pomogao ljudima koji su voljni da pomognu tako što barem sa sigurnošću zna da je auto negde na teritoriji Petlovog brda ili Vidikovca.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading