Nevenina majka ISPLJUVALA GAĆEŠU: ISPAO JE GO*NO, ZNAO JE DA NOSI NJEGOVO DETE!

Autor: pink.rs

Zadruga

21.09.2018

13:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Protekle noći je izbio veliki skandal u "Zadruzi 2", kada je učesnicima pušten snimak na kom se Nevena Arsić poverava Jovici Putnikoviću da je bila trudna sa Bojanom Gaćešom i da je izgubila bebu.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Bliznakinje Arsić

- Meni se on mnogo svideo kada smo se upoznali, od kada je dao otkaz sve je krenulo nizbrdo. Meni je glavno razočarenje u njega kao u čoveka bilo kada sam mu rekla da sam trudna, on je rekao da to nije njegovo 100%, jer je pio steroide, a zna se da "hemičari" nisu plodni u većini slučajeva. Od tada se više nismo čuli - rekla je bliznakinja.

- Ja uzimam steroide, i to ne krijem. Što se tiče bebe, nisam znao da li je to stvarno istina. Tek smo se čuli pred rijaliti, ja sam je pitao da li hoće da se ponašamo kao bivši ljubavnici ili kao prijatelji, na šta je ona meni odgovorila "Ko je to". I sve je bilo jasno - rekao je Bojan.

Majka bliznakinja, Slađana Arsić, je otkrila da joj je veoma teško zbog cele situacije.

- Nevena i Bojan su bili zajedno do mesec dana pre početka "Zadruge", bili su zajedno par meseci, ne znam tačno. Znala sam za trudnoću, kako da ne znam. Niko drugi nije znao, ne znam kako su sad ragovali jer ni sa kim se još nisam čula. Ko zna da li su ostali gledali to noćas - rekla je Slađana i nastavila:

- On se nimalo nije poneo džentlmanski, ispao je go*no, ali šta sad da radim, svi samo hoće da naprave od sebe nešto što nisu, pogotovo muškarci kojima se probudi sujeta i žele da učine nešto nažao. Šta mu je trebalo da Miljanu stavi za potrčka, nego da učini nažao Neveni, jer zna kako su vezane - bila je ljuta gospođa Arsić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading