SAMO PRIJATELJI?! Zadrugari šokirani fotografijama Ane i Janjuša!

Autor:

Zadruga

19.06.2018

09:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom devet meseci njihovog boravka u najgledanijem rijalitiju na ovim prostorima, većina zadrugara uspela je da održi svoju vezu do samog kraja ovog šou programa.

Foto: printscreen/youtube.com
Ana i Janjuš

Tim povodom, voditeljka Rada Radenović posetila je juče Belu kuću kako bi ih iznenadila video-klipovima koje su njihovi fanovi pripremili samo za njih. Iako su svi očekivali da će to biti samo za one koji trenutno borave u Zadruzi, dogodilo se nešto neočekivano.

Naime, oni su pripremili fotografije Ane Korać i bivšeg učesnika Marka Janjuševića Janjuša, a ona je bila iznenđena zbog svega što je videla.

- Baš mi je drago što vidim ovo, bili smo jako dobri prijatelji. Osećala sam se zaštićeno i da me baš mnogo voli. Tako da, ovog puta ga pozdravljam. Žao mi je što nisam videla moje jarence u snimku, ali mi je drago, jer sam provela nekoliko meseci sa njim. Nedostaje mi da se zezamo, ali da, bio mi je najbolji prijatelj. On me najviše zasmejavao tu, sprdali smo se i tako... Bilo mi je lepo - rekla je Ana.

Foto: printscreen/youtube.com
Janjuš i Ana

Lepi Mića nije mogao da shvati kako neko može da poveruje u sve što je ona rekla, pa je započeo ozbiljnu raspravu.

- Gledao te kao dete, ma važi. Sigurno da se to desilo - rekao je Lepi Mića.

- Mićo, ne se*i molim te, ne mogu da verujem šta pričaš. Je l' si video da smo se poljubili? - pitala je zbunjeno Ana.

Foto: printscreen/youtube.com
Lepi Mića

- Ja to nisam rekao. Ovo je druženje koje nije prijateljstvo, a nije ni ljubav nego nešto između. Oni nisu takvi prijatelji kao što smo ona i ja, ali te nije gledao kao ćerku. Na koji način, on to nikad nije rekao, ja sad prvi put čujem to - prigovorio je Lepi Mića.

- Ne mogu da kažem da on meni nedostaje, nije mi sad on bio ne znam šta pa da ja patim, takva sam. Možda sam mnogo hladna - pravdala se Ana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading