MILJANIN BEZOBRAZLUK IMA CENU: Ovo je dokaz da sve radi PRORAČUNATO - demoliranje imanja obustavila čim je shvatila da NEĆE DOBITI UPLATU!

Autor:

Zadruga

10.12.2023

11:45

Kulićeva želela da napravi lom zbog toga što je obezbeđenje odvelo Zolu, a onda se setila da treba da dobije honorar!

MILJANIN BEZOBRAZLUK IMA CENU: Ovo je dokaz da sve radi PRORAČUNATO - demoliranje imanja obustavila čim je shvatila da NEĆE DOBITI UPLATU!

Printskrin/RTV PINK

Komentari (5)

Loading
Sramota

10.12.2023 13:39

Čija je sramota i neodgovornost zbog noćašnjeg ponaša ja Miljane Kulić ? Roditelha koji je nisu vaspitali i lečili kako treba nego je pretvorili u mašinu za stvaranje novca ? Kad im Miljana više ne bude od koristi, da li će je tada poslati na lečenje? Da li je Miljana ove metode maltretiranja i uništavanja, ružnih reči i postupaka gledala i doživela u svojoj porodici pa ona i ne ume drugačije? Da li je ovo sramota osoba koji procenjuju i odobravaju da Miljana treba i može boraviti u ovakvom projektu ? Rekoše da je tolerancija na nasilje ove sezone 0. Kako stručnjaci nazivaju ovakvo Miljanino ponašanje mesecima unazad prema Zoli i još nekim elitarima ? Zar to nije nasilje psihičko i fizičko ?

Wall

10.12.2023 14:01

Ova bolesna Miljana pod hitno da se izbaci iz Elite. Opasna je po okolinu i pravo u Toponicu. Ne znam samo kako smeju da je drze ovde i pitam ko ce biti kriv kad nekog ubije?

kirilo pentagramski

10.12.2023 14:01

Šta reći? Nilski konji mogu da se ugledaju na nju

Vesna i Miloš

10.12.2023 16:55

Zašto bolesnicu dovode na ekrane?Nije samo bolesna; nego je podla,bezobrazna,pokvarena,...Ovo je strašno.Zašto je ne kažnjavate?

Milivoje

10.12.2023 22:50

Ljudi,pogledajte klip od prosle sezone,gde Marija Kulic kaze Zoli,ona sve sto uradi ovde pod kamerama,ne moze da odgovara,jer ima dijagnozu i zatvorena je.Mitrovici je dovode tu ne zato sto je zabavna,vec cine Kulicima uslugu da je ne vode u Toponicu,kao ranije.Ovako ih pink izdrzava i njima lepo.Jedino,sto svi ucesnici su u stvari zamorci.Jer su svesni da ne smeju nista da joj kazu jer znaju da psiho mixy moze da ih ubije na spavanju,i nece odgovarati.Setite se samo,da je trebalo da bude presuda od slucaja sa Djedovicem i Tomicevom.I nista,sve zataskano.Ovaj program je najveca sramota televizije Srbije, sto niko ne reaguje na ovo nasilje.