SJAJNE VESTI: Ranjeni dečak iz Ribnikara se uspešno oporavlja u Americi - OTAC LEKAR KIDAO MANTIL SA SEBE KAD GA JE VIDEO RANJENOG

Autor:

Hronika

01.11.2023

19:00

Tinejdžer V. P. (14) kojeg je 3. maja u masakru u OŠ" Vladislav Ribnikar", monstrum Kosta Kecmanović sa više hitaca teško ranio, odlično se oporavlja, saznaje Republika.

SJAJNE VESTI: Ranjeni dečak iz Ribnikara se uspešno oporavlja u Americi - OTAC LEKAR KIDAO MANTIL SA SEBE KAD GA JE VIDEO RANJENOG

printscreen/TikTok

Komentari (16)

Loading
D.R.

01.11.2023 19:26

Eto, i od ovog malog roditelji su se posvetili karijeri pa nije blago rečeno “pukao” zbog toga. A navode se kojekakve gluposti za Kostine roditelje - posvetili se karijeri pa je on zato takav?! A ovo dvoje nisu? Dva doktora medicine - pulmolog i oftalmolog. A od Koste otac dr medicine - radiolog, majka dr bioloških nauka. Ne vidim nikakvu razliku što se tiče visine obrazovanja, sve ove 4 grane nauka su VRLO ZAHTEVNE i MORA IM SE MNOGO POSVETITI. Tako da mi nisu validni razlozi “pa eto posvetili se karijerama a dete zapostavili”, pa evo i ovi se isto posvetili, i? Dakle, razlozi su očigledno u odnosu Koste i grupe dece iz te škole, i to potpisujem. Dakle trpeo je neku torturu, nažalost dočepao se oružja, ali i da nije našao bi neki drugi način… Krivim školu kao ustanovu ovde, zašto niko nije PRIMETIO (a nemoguće da nisu, samo naravno KO SME SADA DA KAŽE, našao bi se na optuženičkoj klupi), a zatim REAGOVAO i kaznio decu koja bilo psihički, bilo fizički maltretiraju drugu decu (obično onu povučeniju i pametniju - “štrebere”). Žalosno. A za dečaka mi je drago da su stigle lepe vesti i da se oporavlja.

Odgovori 7 10
Petrović

01.11.2023 19:39

@D.R. - E bravo, karijera pa karijera. Pa u toj školi nema roditelja da nije neki DOKTOR, ADVOKAT, INŽENJER, DR MR PROF ITD… I koje je to objašnjenje onda za Kostin postupak? Bukvalno veze sa vezom nema. A s druge strane, otkud mi znamo da li su se njemu roditelji posvetili? I ja Takođe krivim školu i njegove nastavnike, koji ne samo u toj školi nego evo kod koje sestričine NIKO NE REAGUJE na bezobraznu decu, zajebavaju koga stignu (te šta si obukao, te koji telefon imaš) i posle kad dete više ne može da izdrži nažalost nađe ovakvo “rešenje”… Ljudi oni kao da su slepi, dođu odrade čas i to je to, pa gde si da reaguješ kao vaspitač, a ne samo nastavnik? Škola je obrazovno vaspitna ustanova!?

Odgovori 6 11
Zoran

01.11.2023 19:49

Neće se taj mučenik oporaviti. Teško je ubogaljen i unakažen za ceo život.

Milovan

01.11.2023 20:06

Žena treba da joj jedini poso da vaspita i podize dete. kakva karijera? Osam razreda da zna da cita i pise i koja knjiga da ume detetu pricu da procita i dosta. Kakvi doktori i ovo, majka treba da je kuci sa decom za to je zena stvorena a ne da radi i karijeru da ima. P. Im materina sve unistavaju. MUSKO JE DA RADI, Zena sedi KUCI I CUVA PODIZE DECU I SLUSA SVOG MUZA!

Odgovori 4 23
Doktorka

01.11.2023 21:58

@Milovan - Ma teraj se u pizdu materinu, neandertalcu. Bukvalno mozga, a očigledno ni obrazovanja, ni pismenosti nemaš. Žena, kao i bilo koja osoba NEZAVISNO OD POLA je SLOBODNA da odabere šta želi od života da uradi. Da li ti imaš i malo svesti u kom smo veku? Ne mogu da verujem da ovo moram da pišem - žene takođe imaju talente, želje za usavršavanjem, postignućem ISTO KAO I MUŠKARCI. A ti bi neku zasadio u kuću i terao je da ti kuva, pere, čisti, ne izlazi napolje i da te služi. Jadnica li je jadna takva. Ali pati do kraja života - sve je više žena DOKTORA NAUKA. Lep pozdrav.

Mara

01.11.2023 22:14

@Milovan - Koja si ti seljacina (da ne uvredim prave seljake sa sela).

Mina

01.11.2023 22:26

@Milovan - Jao, jadan ti Milovane, verovatno ni nemaš karijeru, a ni neki posao pristojan, pa si kivan na obrazovane i to žene. Ti ćeš da govoriš nekome da treba da završi samo osnovnu školu i da sedi kod kuće i da služi?! Ne daj Bože ovakvu osobu i da sretnem u životu, ni u prolazu, a kamoli nešto drugo…

21. vek

01.11.2023 22:29

@Milovan - Ko bre lajkuje ovoj nakazi od čoveka ovaj zao i odvratan komentar?

Petar

01.11.2023 22:44

@Milovan - Pa tebi druže, izgleda, nije vredelo ni tih 8 razreda da naučiš da pišeš, a sigurno ni da čitaš.

Radmila

28.12.2023 01:25

@Milovan - Bedo ljudska. Šta ces ti da radiš kada jednog dana budeš zavisio od žene, ako si uopšte u vezi sa zenom. Sram te bilo!

Ivana

01.11.2023 21:03

Jasno je da je decak bio zrtva vrsnjackog nasilja, a skola nije poduzela mere zastite deteta, nego je probleme prikrivala

Tanja

01.11.2023 21:33

@Ivana - Ivana,jasno je samo da majku najmlađeg masovnog ubice na svetu nakon što nam je njen sin najmlađi masovni ubica na svetu samo gleda da izvrda i strašan zločin je ne interesuju, ona je na more a 40 dana nije prošlo sa ćerkom krenula, sad renovira stan bez obzira na zločin što je oružjem od kuće, u skoli streljao nam decu ona ima obraza da o dalje radi u prosveti. Jasno je da bi trebalo da bude na pomenima...ali to nju ne interesuje.

Bože pomozi

01.11.2023 22:01

@Tanja - Na kakvim pomenima da bude, ženo da li si čitava? Da dođe majka ubica na sahrane, pomene žrtava? Pa taman bi i nju sahranili odmah isti dan tamo. Da li si ti tačna?!

Fed

01.11.2023 22:05

@Ivana - Slažem se. Jasno je da je V.P. bio žrtva vršnjačkog nasilja. A jasno je i da postoje fanovi masovnog ubojice.

Neko

02.11.2023 13:53

@Fed - Nemoj zvati fanovima te ljude. Ima fanova a to su klinci koji ne mare a jma i nas koje ne mozes nazvati njegovjm fanovjma jer naravno da ne odobravamo neciju smrt, ali isto tako imamo neko razumevanje i srca za ovog decaka koji je sam bio svoju bitku. Nazalost…

Maja

08.11.2023 17:54

Da me ne shvatite pogrešno, ali sva deca bi trebalo da se leče kod najboljih lekara, a ne samo privilegovana.