(VIDEO) PAKAO U EVROPI: Smrtonosni Sebastijan odneo prve živote, ovi gradovi su sledeći!

Autor: Republika

Svet

14.09.2017

13:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon Irme koja je pokosila pola Amerike, tajfun Talip udario je Japan, a oluja Sebastijan stigla je u Evropu. Sebastijan je već odneo tri života u Nemačkoj.

RepublikaFoto: youtube.com/N24
Sebastijan odneo tri života u Nemačkoj i krenuo je dalje

Oluja je za sada pogodila zapad i sever Nemačke, a kreće se ka istoku zemlji, saopštili su nemački meteorolozi. 

Nekoliko nemačkih regiona izdalo je upozorenja u kojima savetuje stanovnicima da ostanu kod kuće, dok službe za vanredne situacije ne očiste puteve i poprave probleme s nestanakom struje, prenosi AFP.

Prema navodima lokalnih vatrogasnih službi, telo muškaraca u invalidskim kolicima pronađeno je u reci u severnom gradu Hamburgu.

Svedoci su ga videli kako upada u vodu, ali uprkos naporima spasilačkih službi, među kojima su bili i ronioci, čamac i helikopter, "oni nije mogao biti spasen", navodi francuska agencija.

Kreće se ka istoku zemlji, saopštili su nemački meteorolozi.

Ova oluja razvila se u utorak u Ujedinjenom Kraljevstvu i tamo su je nazvali Ajlin, i to je prva koja je imenovana u sezoni 2017-2018. na Ostrvu. Jak vetar očekuje se da prođe preko Velsa i južnog dela Engleske, gde se očekuju udari od 80-100 kilometara na čas.

Gradovi koji će se naći pod naletom jakog vetra su Kardif, London, Norvič i Hamburg.

Jaka kiša padaće severno od staze oluje, čime će biti ugrožene severna Engleska, Škotska i Severna Irska, koje moraju da se pripreme i na mogućnost poplava.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading