Surovo: Roditelji je izbacili na ulicu da se porodi

Autor: Republika

Svet

27.08.2017

14:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porodica se odrekla sedamnaestogodišnje ćerke iz Indije, nakon što im je saopštila da je ostala u drugom stanju. Majka je ćerku momentalno izbacila iz kuće, pa nesrećnoj devojčici nije ostalo ništa drugo nego da sama izvede porođaj.

RepublikaFoto: youtube.com/ Jharkhand News
Bebu umotala u tkaninu iz koje je visila pupčana vrpca

U trenutku kada joj je pukao vodenjak, devojčica se nalazila svega nekoliko stotina metara od prihvatilišta. Tada je legla na zemlju i porođaj je počeo.

Međutim, prolaznici, umesto da joj pomognu, počeli su da snimaju sve što se događa.

Na društvenim mrežama je osvanuo snimak devojčice koja čuči, dok je u njenu haljinu umotana beba koja i dalje imam pupčanu vrpcu.

 

 

Kako navode svetski mediji, pojedini građani su čak i pozvali Hitnu pomoć, međutim lekari nisu želeli da izađu na teren iako se devojčica porađala nedaleko od njih. 

- Čučala je tako, oblivena krvlju, nije čak imala snage ni da uzme novorođenče u ruke. Svi su prolazili pored nje. Niko nije želeo da pomogne - kaže jedan od prolaznika.

Kako Hitna pomoć nije htela da dođe na poziv, nekoliko zabrinutih građana je majku i bebu smestilo u rikšu koja ih je prevezla do bolnice, gde su i devojčica i novorođenče dobile adekvatnu negu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading