MUŠKARCA UBILO CRKVENO ZVONO! Udarilo ga u glavu tokom gradske slave, poginuo na licu mesta!

Autor:

Svet

16.04.2024

13:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tridesetogodišnjak preminuo nakon što ga je crkveno zvono udarilo u glavu.

MUŠKARCA UBILO CRKVENO ZVONO! Udarilo ga u glavu tokom gradske slave, poginuo na licu mesta!

Foto: shutterstock

Tridesetogodišnji muškarac iz Pinel de Braje u Španiji poginuo je kada ga je u glavu pogodilo crkveno zvono tokom zvonjave povodom gradske slave.

Naime, on se popeo na zvonik kako bi pomogao da se zvono oglasi, što je tradicija gradske slave, ali je pogrešno proračunao prostor i zadobio je snažan udarac u glavu.

Kako prenose lokalni mediji, nastradali muškarac živi u Barseloni, a došao je u Pinel de Braju na proslavu gradske slave jer je njegova porodica iz tog kraja.

Nakon što ga je zvono udarilo u glavu, muškarac je ostao bez svesti, a prisutni su pokušali da ga reanimiraju pre nego što je stigla medicinska pomoća, ali nažalost bezuspešno.

Lekari su na lice mesta stigli jako brzo po pozivu, ali su samo mogli da konstatuju smrt. Vatrogasna brigada uklonila je telo sa zvonika crkve Sant Lorenc.

Policija je otvorila istragu kako bi mogla da utvrdi okolnosti pod kojima se ova tragedija dogodila. Prema onome što je do sada rekonstruisano, nesreća se dogodila tokom svojevrsnog rituala koji podrazumeva potpuno okretanje zvona pre početka proslave. Zvonjenje se vrši rukama počev od šest ujutru.

Gradonačelnica Pinel de Braje Laura Valespi rekla je da su se nekada dešavali mali incidenti kao što su udarci u ruke, ali nikada ovako ozbiljno, prenosi Telegraf.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading