UŽAS U KURSKOJ OBLASTI! Dron bacio eksploziv na automobil, poginula odrasla osoba i dvoje dece!

Autor:

Svet

10.04.2024

18:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napad dronom u Kurskoj oblasti

UŽAS U KURSKOJ OBLASTI! Dron bacio eksploziv na automobil, poginula odrasla osoba i dvoje dece!

Foto: printskrin/X


U sredu se dogodio tragičan incident u Kurskoj oblasti, kada je putnički automobil napadnut eksplozivom koji je bacio dron. Guverner Roman Starovojt je potvrdio da je jedna odrasla osoba i dvoje dece izgubilo život u ovom napadu koji se desio u selu Apanasovka, nedaleko od rusko-ukrajinske granice.

Napad dronom - nova vrsta pretnje


Napad dronom predstavlja novu vrstu pretnje koja izaziva ozbiljnu zabrinutost. Korišćenje dronova u ovakve svrhe postaje sve češće, a ovaj napad u Kurskoj oblasti pokazuje koliko je ovakav vid napada opasan i smrtonosan.


Guverner Roman Starovojt je osudio ovaj napad i izrazio saučešće porodicama žrtava. Lokalne vlasti su hitno reagovale na ovaj događaj i preduzele mere kako bi istražile ovaj slučaj i pronašle odgovorne za ovaj napad.


Napad se desio nedaleko od rusko-ukrajinske granice, što dodatno pojačava napetost u ovom regionu. Ovaj incident može imati šire posledice na političku situaciju između Rusije i Ukrajine, te se pažljivo prate reakcije i razvoj događaja nakon ovog napada.


Postoji poziv za sprovođenje međunarodne istrage kako bi se utvrdile sve okolnosti ovog napada dronom u Kurskoj oblasti. Transparentnost i odgovornost su ključne kako bi se sprečili slični incidenti u budućnosti i osigurala bezbednost građana.


Napad dronom u Kurskoj oblasti je tragičan događaj koji je rezultirao gubitkom života. Ovaj incident postavlja pitanje bezbednosti i zaštite građana od novih vidova pretnji, te zahteva hitnu reakciju i saradnju kako bi se sprečili slični incidenti u budućnosti.

(RT.com)

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading