PODIGNUTA POTERNICA ZA UBICOM: Žena izbodena nožem pred svojim detetom!

Autor:

Svet

07.04.2024

20:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tragični događaj u centru Bredforda

PODIGNUTA POTERNICA ZA UBICOM: Žena izbodena nožem pred svojim detetom!

Foto: shutterstock

Užasavajući zločin potresao je stanovnike Bredforda, kada je mlada žena brutalno ubijena usred bela dana dok je gurala kolica sa svojim petomesečnim sinom. Nesrećna žena je izbodena četiri puta nožem u vrat i ostavljena da umre pred svojim detetom, dok je ubica pobegao sa lica mesta. Policija Zapadnog Jorkšira je raspisala poternicu za 25-godišnjim Habiburom Masumom, osumnjičenim za ovo stravično ubistvo, i apeluje na sve građane da prijave ukoliko ga primete negde.

Svedočanstvo očevidca
Prodavac ispred čije prodavnice je zločin počinjen svedočio je jezivoj sceni, opisujući kako je video mladu ženu kako leži licem nadole na trotoaru, pored kolica sa svojim sinom. "Okrenuo sam je, bilo je puno krvi i proverio sam puls, ali nisam mogao da ga osetim", rekao je prodavac, opisujući stravične povrede koje je mlada žena pretrpela.

Opsežna istraga u toku
Policija je saopštila da se žrtva i osumnjičeni poznaju odranije, ali motiv ovog gnusnog zločina još uvek nije potpuno jasan. Ime žene još uvek nije objavljeno, ali je njena porodica obaveštena o strašnom događaju, koji je ostavio grad i širu zajednicu u šoku i tugi.

Ovaj tragični događaj podsetio je građane na neophodnost zajedničkog napora u borbi protiv nasilja i kriminala, dok se šok i neverica nastavljaju širiti kroz Bredford i šire. Sve oči su uprte ka policiji i nadležnim institucijama u nadi da će počinilac biti priveden pravdi i da će ovakvi užasni događaji postati prošlost.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading