OTAC PREGAZIO BAGEROM TROGODIŠNJU ĆERKU! Jeziva nesreća u Nemačkoj!

Autor:

Svet

31.03.2024

23:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jeziva scena se dogodila na njihovoj farmi u okrugu Gornji Algau u Bavarskoj kad je otac vozeći bager u rikverc udario u ćerkicu koju pre toga nije video.

OTAC PREGAZIO BAGEROM TROGODIŠNJU ĆERKU! Jeziva nesreća u Nemačkoj!

Foto: Shutterstock

Otac je u Nemačkoj, sasvim slučajno, pregazio trogodišnju ćerku bagerom. 

Srećom, dete je preživelo, ali je sa teškim povredama prevezeno u bolnicu.

Jeziva scena se dogodila na njihovoj farmi u okrugu Gornji Algau u Bavarskoj kad je otac vozeći bager u rikverc udario u ćerkicu koju pre toga nije video.

Muškarac je vozilom teškim nekoliko tona pregazio trogodišnje dete.

Devojčica je spasilačkim helikopterom prebačena na kliniku Kempten i tamo je hospitalizovana na dečjoj jedinici intenzivne nege.

Policija je saopštila da je devojčica van životne opasnosti dok mediji navode da neće imati težih zdravstvenih posledica od nesreće.

Može se reći da je devojčica imala sreće za razliku od Hanije Bint Vakas Juni koja je imala svega19 meseci kada je  u britanskom zapadnom Jorkširu, 21. maja prošle godine slučajno automobilom usmrtio otac.

Devojčica se igrala u bašti, a zatim je prošetala stazom, izašla kroz nezaključanu kapiju i ušla u prednji prilaz.

Hanija je sedela na prilazu tako da je njen otac nije video dok je prilazio kolima i pregazio je.Stanovnici, uključujući dva doktora, požurili su da pomognu u reanimaciji Hanije nakon što su čuli vrisak njene majke. Bila je u maminom naručju dok joj je krv curila iz nosa pre nego što ju je hitna pomoć odvezla u bolnicu.

Snimak bezbednosne kamere koji su komšije dale sudu opisan je kao „izuzetno uznemirujući“. Hanija je umrla u bolnici. Zaključeno je da senzori automobila nisu mogli da primete Haniju jer je bila tako mala i otac je oslobođen svake zakonske kazne.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading