RUSI OBORILI DESET RAKETA IZNAD BELGORODA!

Autor:

Svet

31.03.2024

09:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ruski PVO sistemi uništili su jutros i tri ukrajinska drona iznad Jaroslavske oblasti, navodi rusko Ministarstvo odbrane.

RUSI OBORILI DESET RAKETA IZNAD BELGORODA!

Foto: Tanjug/Belgorod region governor Vyacheslav Gladkov telegram channel via AP

Ruski PVO sistemi su jutros ponovno pokazali svoju efikasnost obarajući tri ukrajinska drona iznad Jaroslavske oblasti, navodi rusko Ministarstvo odbrane.

Ovo je samo jedan u nizu incidenata koji su se desili između Rusije i Ukrajine, a koji dodatno produbljuju napetosti između ove dve zemlje, Tanjug.


Rusija uspešno odbila napad na Belgorodsku oblast

Ruski sistemi PVO su takođe oborili deset ukrajinskih projektila višecevnog raketnog sistema RM-70 Vampir iznad Belgorodske oblasti, saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije. Napad je zaustavljen oko 7 sati po moskovskom vremenu, a ova vest je izazvala žustru reakciju u javnosti i među stručnjacima za vojna pitanja.

Napetosti između Rusije i Ukrajine kontinuirano rastu

Sve češći incidenti između Rusije i Ukrajine samo dodatno produbljuju već postojeće napetosti između ove dve zemlje. Ovaj poslednji incident, u kojem su ruski PVO sistemi uspešno oborili ukrajinske dronove iznad Jaroslavske oblasti, samo je jedan u nizu koji ukazuju na eskalaciju sukoba na istoku Evrope.

Reakcije javnosti i stručnjaka

Ova vest je izazvala brojne reakcije u javnosti i među stručnjacima za vojna pitanja. Mnogi se pitaju kakav će biti dalji razvoj situacije i da li će doći do dodatnog zaoštravanja sukoba između Rusije i Ukrajine.

Napetosti između ove dve zemlje i dalje ostaju visoke, a svaki novi incident samo dodatno doprinosi atmosferi neizvesnosti i straha od mogućeg širenja sukoba na ovom području.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading