Poznato stanje članova benda "Piknik" posle terorističkog napada u Moskvi! Oni su nastupali u Krokus Siti Holu u trenutku pucnjave!

Autor:

Svet

22.03.2024

19:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U koncertnoj hali Krokus u Moskvi došlo je do masovne pucnjave, u kojoj je, prema pisanju ruskih medija, ubijeno najmanje 50, a ranjeno najmanje još toliko ljudi. Posle pucnjava zgrada se zapalila.

Poznato stanje članova benda "Piknik" posle terorističkog napada u Moskvi! Oni su nastupali u Krokus Siti Holu u trenutku pucnjave!

Foto: X/UG DIPLOMAT

U Moskvi se oko 18.30 sati po srednjeevropskom vremenu dogodio teroristički napad u koncertnoj dvorani Krokus Siti Hol.

Izvođači "Piknik benda", koji je nastupao kada su teroristi napali dvoranu, nisu povređeni tokom pucnjave.  Ovu informaciju je potvrdio menadžer benda Jurij Černiševski.

Ovu informaciju preneli su ruski mediji.

- Trenutno su izvođači Piknika evakuisani iz kompleksa Krokus siti hola. Nisu povređeni - rekao je izvor ruskih medija

Takođe, oglasio se i menadžer benda Jurij Černiševski.

- Mogu da potvrdim da su muzičari nepovređeni -  rekao je on.

U koncertnoj hali Krokus u Moskvi došlo je do masovne pucnjave, u kojoj je, prema pisanju ruskih medija, ubijeno najmanje 50, a ranjeno najmanje još toliko ljudi. Posle pucnjava zgrada se zapalila. U njoj je, kako saopštavaju ruski mediji, trenutno zarobljeno oko 100 ljudi, jer spasioci ne mogu da priđu zgradi i čekaju se specijalci.

Na snimcima incidenta koji kruže društvenim mrežama vide se četiri muškarca u maskirnim uniformama kako masovno pucaju na nenaoružane ljude na ulazu u koncertnu halu. Prema preliminarnim podacima, vatra je mogla biti ispaljena iz mitraljeza.

Nepoznata lica su, prema rečima svedoka, pre početka koncerta počela da pucaju u samoj hali. Nakon pucnjave je u zgradi izbio požar. Na snimcima na društvenim mrežama se vidi gust dim iz koncertne dvorane. Oko trećine zgrade je zahvaćeno vatrom, izlazi gust crni dim, javlja TASS.

- Spasioci ne mogu da počnu sa gašenjem požara, još se čekaju specijalci, koji još nisu na licu mesta. Prošlo je skoro sat vremena od početka napada. Više od 100 ljudi je navodno zarobljeno u zapaljenoj zgradi - pišu strani mediji.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading