EVO KAKO IZGLEDAJU TERORISTI IZ MOSKVE: Očevici iznose jezive detalje događaja! (VIDEO)

Autor:

Svet

22.03.2024

19:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Haos i panika među ljudima.

EVO KAKO IZGLEDAJU TERORISTI IZ MOSKVE: Očevici iznose jezive detalje događaja!  (VIDEO)

Foto: Twitter/@RPerrocalentero

U Moskovskoj oblasti, tačnije na Krokus siti hol, dogodio se napad koji je izazvao haos i paniku među posetiocima. Očevici su opisali napadače kao muškarce sa crnim bradama, koji su bili opremljeni pancirima i mitraljezima, a njihov napad je izazvao strah među prisutnima.

Svedočanstvo očevica

Jedna od žena koja je bila prisutna u holu u trenutku napada ispričala je da je videla napadače i čula kako čaure padaju na pod. Njen iskaz pruža uvid u trenutak napada i strah koji je zavladao među prisutnima.

 

 


Haos i panika

Prisutni su doživeli trenutke straha i panike, pri čemu su posetioci na gornjem spratu prvi napustili zgradu, dok su oni na donjem spratu u početku pomislili da se radi o petardama iz daljine. Ova reakcija svedoči o tome koliko je situacija bila konfuzna i nepredvidiva, ostavljajući ljude da se snalaze u trenutku krize.

Napad na Krokus siti hol u Moskovskoj oblasti izazvao je veliku zabrinutost među lokalnim stanovništvom i vlastima, postavljajući pitanje sigurnosti i bezbednosti u tom regionu. Očekuje se dalja istraga kako bi se utvrdili motivi napada i identitet napadača.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading