LOBIJI, MEDIJI, FINANSIJERI, ORUŽJE I NAFTA: Predsednik Sirije Al Asad nikad iskreniji o ishodu izbora u Americi: Tramp će verovatno pobediti, ali...

Autor:

Svet

03.03.2024

16:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Današnja izjava predsednika Sirije, Bašara al Asada, pruža zanimljiv uvid u globalnu percepciju predstojećih američkih predsedničkih izbora. Al Asad izjavljuje da je verovatnoća pobede bivšeg predsednika SAD, Donalda Trampa, visoka, ali izražava skeptičnost u vezi sa stvarnim promenama u politici Vašingtona, ističući sličnosti između svih američkih predsednika.

LOBIJI, MEDIJI, FINANSIJERI, ORUŽJE I NAFTA: Predsednik Sirije Al Asad nikad iskreniji o ishodu izbora u Americi: Tramp će verovatno pobediti, ali...

Foto: Tanug/AP

Bivši predsednik SAD Donald Tramp verovatno ce pobediti na predsedničkim izborima u novembru, ali je malo verovatno da ce se politika Vašington promeniti, pošto su "svi američki predsednici slični", izjavio je danas predsednik Sirije Bašar al Asad.

- Analiza masovnih medija i drugih informacija ukazuje da će Tramp verovatno pobediti. Ali uvek sam govorio da su svi američki predsednici slični. Kao što sam ranije rekao, oni su samo izvršni direktori - rekao je on u intervjuu za televiziju Solovov, preneo je TASS.

Prema njegovim rečima, čak i ako neko od njih promeni politiku, treba sagledati "ko je pravi kreator politike iza leđa onoga ko pobedi na izborima".

- To su lobiji, mediji, finansijeri i bankari, oružje i nafta. Oni će pobediti u svakom slučaju - istakao je Asad.

Predsednički izbori u SAD biće održani 5. novembra 2024. godine.

Ovo su 60. predsednički izbori po redu, a održavaće se zajedno sa izborima za sva mesta Predstavničkog doma i 33 mesta, odnosno oko trećine Senata, prenosi Tanjug.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading