"PETI DAN ČEKAM TELO MOG SINA": Uplakana majka Alekseja Navaljnog TUŽILA RUSKI SUD!

Autor:

Svet

21.02.2024

20:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljudmila Navaljna ne miri se činjenicom da će morati da se načeka dok ne dođe do istine

"PETI DAN ČEKAM TELO MOG SINA": Uplakana majka Alekseja Navaljnog TUŽILA RUSKI SUD!

Foto: YouTube/Навальный LIVE/Printscreen

Vođa ruske opozicije Aleksej Navaljni preminuo je 16. februara pod čudnim okolnostima u zatvorskoj koloniji Polarni vuk na Arktiku.

Njegovo telo volšebno je sklonjeno odmah posle smrti da čak ni Ljudmila Navaljna, majka ruskog političara i aktiviste ne može sada da dođe do njega.

Ljudmila Navaljnaja zbog nemogućnosti da sahrani sina i pre toga dođe do istine kako je umro, tužila je državu Rusiju i sudu će biti sada potrebno skoro dve nedelje da otpočne proces.

Ljudmila Navaljnaja pokušava da preuzme telo svog sina od subote, nakon što je saopšteno da je on dan ranije umro u kaznenoj koloniji na krajnjem severu Rusije.

Rasprava iza zatvorenih vrata zakazana je za 4. mart, objavili su u sredu ruski državni mediji pozivajući se na sudske zvaničnike.

Ljudmila Navaljnaja je u utorak apelovala na ruskog predsednika Vladimira Putina da oslobodi telo njenog sina kako bi on bio "humano sahranjen", piše Guardian.

"Peti dan ne mogu da ga vidim, ne daju mi njegovo telo, niti mi kažu gde je", rekla je ona, govoreći ispred zatvorske kolonije u kojoj je njegov sin umro, obučena u crno.

Ona se zatim lično obratila ruskom predsedniku Vladimiru Putinu.

"Apelujem na vas, Vladimire Putine. Rešavanje ovog problema zavisi samo od vas. Dozvolite mi da konačno vidim svog sina... Zahtevam da se Aleksejevo telo odmah oslobodi", rekla je ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading