TRAGIČAN KRAJ DUGOG BRAKA: Marijana i njen muž pronađeni mrtvi - šta se zapravo desilo?

Autor:

Svet

09.02.2024

19:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tragični kraj braka u Baja Mareu

TRAGIČAN KRAJ DUGOG BRAKA: Marijana i njen muž pronađeni mrtvi - šta se zapravo desilo?

Foto: shutterstock


U rumunskom gradu Baja Mareu, dogodila se tragična priča koja je potresla javnost. Supružnici Marijana i njen muž pronađeni su mrtvi nakon požara koji je izbio u njihovom stanu. Vatrogasci su brzo reagovali i ugasili požar, ali je ubrzo postalo jasno da se radi o ubistvu i samoubistvu.

Decenije zajedničkog života

Marijana i njen suprug proveli su decenije u braku i zajedno odgajali dvoje dece, koji su u trenutku nesreće bili van stana. Oboje su radili u istoj firmi, ali prema medijskim izveštajima, njihov odnos je bio na klimavim nogama. Marijana je zbog toga odlučila da se razvede, a nedavno je održano prvo ročište povodom toga.

Tragični obrt

Nažalost, suprug se nije mirio sa razvodom i odlučio je da se osveti. Kupio je benzin i na jeziv način okončao njihovu vezu. Nakon što je nožem ubo Marijanu nekoliko puta, zapalio je njeno telo i presudio sebi. Vatra je brzo zahvatila ceo stan, a vatrogasci su stigli na lice mesta, zatekavši stravičan prizor.

Reakcija javnosti

Ova tragična priča je potresla lokalnu zajednicu, ostavljajući mnoge u šoku i neverici. Prijatelji i kolege su izrazili duboko žaljenje zbog gubitka ovog para, a njihovo dvoje dece suočava se sa teškim periodom žalosti i pitanjima bez odgovora.


Ovaj slučaj predstavlja strašan podsetnik na duboke emotivne i psihološke patnje koje mogu pratiti razvod i porodične probleme. Tragični kraj njihove priče ostavlja pitanja o tome da li je išta moglo sprečiti ovu nesreću i podseća nas na važnost podrške i pažnje prema onima koji prolaze kroz teške životne situacije.

(Telegraf)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading