UŽASNA SCENA NA JEZERU: Žena se borila protiv aligatora dok je pokušavala da dođe do obale! (VIDEO)

Autor:

Svet

30.01.2024

18:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dok je uživala na velikom šlaufu, uživanje joj je narušio aligator koji je prišao i udario šlauf nosom, započinjući svoj napad.

UŽASNA SCENA NA JEZERU: Žena se borila protiv aligatora dok je pokušavala da dođe do obale! (VIDEO)

Foto: Printscreen/https://www.tiktok.com/@timeout.ireland5

Uživanje na jezeru može biti prekinuto neočekivanom opasnošću, kao što je nedavno iskusila jedna hrabra žena koja se našla licem u lice sa aligatorom.

Dok je uživala na velikom šlaufu, uživanje joj je narušio aligator koji je prišao i udario šlauf nosom, započinjući svoj napad.

Umesto mirnog plutanja, žena se našla u borbi za svoju bezbednost. Aligator je uporno pratio svaki njen pokret dok je ona očajnički pokušavala da dopliva do obale.

Snimak ovog incidenta je postao viralan na drutvenoj mreži TikTok gde broji hiljade pregleda.

 

 

Svojim udarcima rukama i nogama, hrabro se borila protiv predatora, svesna da joj je svaki trenutak od presudnog značaja.

Da podsetimo na napad ovog predatora koji se dogodio pre par meseci na Floridi. 

U zastrašujućem incidentu u okrugu Pinelas na Floridi, veliki aligator je uhvaćen kako nosi telo nepoznatog čoveka niz kanal. Scene ovog užasa zabeležene su na fotografijama i video snimcima na kojima se vidi aligator, dug čak četiri i po metra, prekriven krvlju, dok su policajci stajali oko njega.

Sve je počelo kada je jedan prolaznik primetio ovog ogromnog gmizavca kako vuče telo u svojim čeljustima niz stambenu ulicu u gradu Largo. Svedok ovog strašnog prizora, Džamarkus Bulard, odmah je počeo da snima događaj.

Video sam ga kako nosi telo u čeljustima, pa sam počeo da snimam - rekao je Bulard lokalnim medijima. On je obavestio vatrogasnu službu u Largu, koja se nalazila samo nekoliko koraka od mesta incidenta. Aligator je kasnije upucan i izvučen iz vode.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading