STRAVIČNO ZLOSTAVLJANJE DEVOJČICA! Dve sestre pronađene u napuštenim BURIĆIMA na imanju, detalji koji šokiraju! (VIDEO/FOTO)

Autor:

Svet

28.01.2024

21:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Devojčice pronađene u jezivim uslovima

STRAVIČNO ZLOSTAVLJANJE DEVOJČICA! Dve sestre pronađene u napuštenim BURIĆIMA na imanju, detalji koji šokiraju! (VIDEO/FOTO)

Foto: Facebook, YouTube/ExploreWithUs


U decembru 2017. godine, u Juti, Sjedinjene Američke Države, policija je pronašla Dina (8) i Heti (4) Koltrap, koje je njihov otac, član poligamističkog kulta, oteo i predao svom prijatelju Samjuelu Šaferu. Međutim, to nije bio kraj jezivog otkrića.

Na imanju gde su devojčice pronađene, otkrivene su još dve devojčice, Lili i Samanta, čiji nestanak nije bio prijavljen. Samanta i Heti su bile najmlađe, a kada ih je policija pronašla, devojčice su bile duže od 24 sata u buradima na temperaturi ispod nule.

Republika

Foto: Facebook

Pronađena deca

 


Žrtve poligamističkog kulta

Policija je pretpostavljala da je planirano da se devojčice udaju za Šafera, koji sebe nazivao "prorokom" kulta. Pored devojčica, pronađena su i dva dečaka, Vilijam (7) i Set (6), koji su prethodno vraćeni kući od strane njihovog oca. Dvojica dečaka su bila braća od Heti i Dine, a njihov nestanak je prijavila majka Miča. Tetka četvoro dece se plašila da je otac devojčice odveo tamo sa namerom da ih uda i dodala da se njen brat spremao za "sudnji dan".

Republika

Foto: Facebook

Samanta i Heti

 


Optužbe i suđenja

U maju 2018. godine, Šafer je osuđen na najmanje 26 godina zatvora zbog tajnog venčanja mladih devojaka u skladu sa svojim verovanjima u poligamiju i sudnji dan. Na suđenju se izjasnio krivim za optužbe za silovanje i zlostavljanje dece. Neposredno nakon toga, otac četvoro dece, Džon Koltarp, osuđen je na najmanje 25 godina zatvora zbog optužbi za sodomiju i dečju bigamiju. Očigledno je da su žrtve ovog kulta prošle kroz pakao, a pravda je konačno stigla za njih.

Foto: Policija

Safer Semjuel

 


Ovo je bio samo jedan od mnogobrojnih slučajeva zlostavljanja dece od strane poligamističkih kultova, čiji članovi sprovode nezamislive oblike manipulacije i zlostavljanja u ime svojih perverznih verovanja. Srećom, zahvaljujući hrabrosti i brzoj reakciji policije, ove nevine žrtve su oslobođene i počinioci privedeni pravdi.

(Telegraf)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading