BAČENA NA NJIVU VAN GRADA! Pronađeno beživotno telo devojke za kojom se tragalo dva dana!

Autor:

Svet

26.01.2024

22:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Devojka za kojom se dva dana tragalo, pronađena je mrtva na periferiji grada, ostavljena da leži na njivi.

BAČENA NA NJIVU VAN GRADA! Pronađeno beživotno telo devojke za kojom se tragalo dva dana!

Foto: Facebook

Nestanak dvadesetšestogodišnje devojke Karle Sorina iz Borodi, Kluža-Napoke u Rumuniji prijavljen je nakon što je njena porodica objavila da je 23. januara, u utorak, otišla od kuće.

Karla je pronađena mrtva u četvrtak, na njivi van grada u opštini Garbau.

Rođaci devojke su pre dva dana alarmirali policiju u Klužu. Rekli su da je izašla iz kuće, nakon čega joj se gubi svaki trag.

Policijski inspektorat okruga Kluž objavio je fotografiju i podatke mlade žene, pozivajući one koji je vide da obaveste nadležne. Takođe, za Karlom su dva dana tragali preko stotinu policajaca, žandarma i dobrovoljaca.

Beživotno telo mlade žene pronašao je 25. januara jedan od timova na obodu opštine Garbau, na njivi. Nakon čega je policija saopštila da je otvorila istragu radi utvrđivanja okolnosti pod kojima je došlo do smrti.

- U cilju utvrđivanja svih okolnosti pod kojima je nastupila njena smrt, policija će nastaviti istragu u okviru krivičnog dela u vezi sa krivičnim delom ubistvo iz nehata, a biće izvršen i lekarsko-pravni pregled - navode u izveštaju iz policije za Libertatea.

Ova tragična vest duboko je potresla lokalnu zajednicu, a porodica, prijatelji i sugrađani izražavaju saučešće i tugu zbog gubitka mlade žene čiji je nestanak bio uzrok velike zabrinutosti. Ostaje da policija nastavi sa istragom i da se utvrde sve okolnosti ovog tužnog događaja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading