OKONČANA DRAMA U EKVADORU: Pogledajte kako je policija savladala naoružane napadače u televizijskom studiju! (VIDEO)

Autor:

Svet

09.01.2024

22:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naoružani napad na televizijski medij "TC Television" u Ekvadoru

OKONČANA DRAMA U EKVADORU: Pogledajte kako je policija savladala naoružane napadače u televizijskom studiju! (VIDEO)

Foto: X/printscreen


U dramatičnom događaju koji je šokirao javnost, naoružani napadači upali su u objekte televizijskog medija "TC Television" u Ekvadoru, uzimajući radnike za taoce tokom programa koji je išao uživo. Ukupno je bilo 13 otmičara koji su izveli nasilan upad, što je izazvalo paniku među zaposlenima i gledaocima.

 

 


Reakcija policije

Jake policijske snage brzo su reagovale na ovaj incident, opkolivši napadače i uspešno ih savladavši. Snimci pokazuju kako su specijalne jedinice policije intervenisale na licu mesta, izvele napadače napolje sa rukama iznad glave i time sprečile dalje nasilje.

 

 

 

 

 

 


Dramatičan prekid programa uživo

Tokom direktnog prenosa javnog medija, gledaoci su bili svedoci serije eksplozija i pretnje dinamitom, dok su napadači pretili i mahali pištoljima. Novinari su vikali za pomoć, dok su se u pozadini čuli pucnji i vika, stvarajući haotičnu atmosferu tokom emitovanja informativne emisije.

 

 

 

 


Apel za pomoć i hrabrost novinara

U ovom dramatičnom trenutku, novinari su hrabro apelovali za pomoć putem "whatsapp" grupa, dok su se napadači ponašali nasilno prema osoblju studija. Snimci su pokazali kako su novinari bili primorani da legnu na pod studija, dok su napadači pokazivali eksploziv i čak uperili vatreno oružje prema njima.

 

 

 

 

 

 


Ovaj dramatični incident je šokirao javnost Ekvadora, ali brza i odlučna akcija policije sprečila je dalje nasilje i omogućila oslobađanje taoca. Ovaj događaj će sigurno imati dalekosežne posledice po medijsku i bezbednosnu situaciju u zemlji, a detalji istrage biće od ključnog značaja za razumevanje motiva i pozadine ovog napada.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading