HAOS NA AERODROMU: Muškarac skrenuo s puta i ušao u MOTOR AVIONA! U narednom momentu svi su se uhvatili za glave

Autor:

Svet

03.01.2024

11:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Deset minuta nakon početka potrage, dispečer je obavestio policiju da je u jednoj od oblasti za odleđivanje aviona viđen muškarac, nakon čega se uvukao ispod aviona i pristupio motoru

HAOS NA AERODROMU: Muškarac skrenuo s puta i ušao u MOTOR AVIONA! U narednom momentu svi su se uhvatili za glave

Foto: Tanjug/AP

Tridesetogodišnji muškarac iz američke države Jute preminuo je nakon što je, iz samo njemu znanih razloga, ušao u motor aviona avio-kompanije Delta airlines.

Zvaničnici aerodroma u Solt Lejk Sitiju rekli su da je muškarac došao do aviona kroz izlaz za slučaj nužde, zatim potrčao ka južnom kraju zapadne piste aerodroma gde je bila u toku operacija odleđivanja, a zatim je ušao u motor aviona, koji nije radio na vreme.

Međutim, spasilačka ekipa ga je kasnije pronašla besvesnog i nije mogla da ga oživi.

Delta airlines je saopštio da se avion Erbas A220 spremao da poleti za San Francisko, ali se vratio na početnu poziciju na kojoj se iskrcalo svih 95 putnika. Let je na kraju otkazan zbog incidenta.

Policija je potvrdila da je jedan od službenika aerodroma oko 22 sata pozvao policiju zbog putnika na terminalu, ali detalji još nisu poznati. Čovek je došao do aviona kroz izlaz u slučaju nužde.

Tokom pretresa, pilot je prijavio da je video čoveka, a kasnije su policajci pronašli njegove stvari na jednoj od pista, uključujući odeću i obuću.

Deset minuta nakon početka potrage, dispečer je obavestio policiju da je u jednoj od oblasti za odleđivanje aviona viđen muškarac, nakon čega se uvukao ispod aviona i pristupio motoru, piše Klix.ba.

Policija je tada zatražila od kontrole letenja da kaže pilotu da ugasi motore. Kada su policajci stigli do aviona, pronašli su Efingera u nesvesti i „delimično u motoru“ koji se još uvek okreće. Izvukli su ga i pristupili reanimaciji, a pozvana je i ekipa Hitne pomoći. Međutim, nije bilo spasa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading