IZRAELCI SU IZAZVALI JOŠ JEDNU TRAGEDIJU NA FRONTU? Nova informacija DOKUSURILA narod, evo šta su sada vojnici u tenku učinili!

Autor:

Svet

20.12.2023

13:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tek što se slegla prašina oko skandalozne likvidacije tri sopstvena taoca koja su, uzgred nosila i bele zastave, izraelska vojska je ponovo u centru pažnje i još jednom istim povodom

IZRAELCI SU IZAZVALI JOŠ JEDNU TRAGEDIJU NA FRONTU? Nova informacija DOKUSURILA narod, evo šta su sada vojnici u tenku učinili!

Foto: printscreen/facebook.com/Israel Defence Forces

Tenk izraelske vojske pogodio je kuću u naselju Beri u kojoj su se nalazili izraelski taoci tokom napada Hamasa 7. oktobra!

Izraelski tenk stigao je u kibuc Beri nekoliko sati nakon što je masakr 7. oktobra počeo i ispalio granate prema kući Besi Koen, gde su pripadnici Hamasa držali taoce, prenosi izraelski Harec.

Do ovog otkrića došlo se pošto je izraelski Kanal 12 objavio video snimak iz policijskog helikoptera koji se nalazio na toj lokaciji u vreme napada.

Prema izveštaju Kanala 12, vojnici u kibucu su izjavili da je helikopter prvo pucao kao znak upozorenja, pogodivši tenk, nakon čega je na lice mesta stigao još jedan tenk i otvorio vatru na kuću.

- Van te kuće nalazilo se 500 vojnika, ljudi su gubili krv, a ti vojnici su stajali ispred i nisu razumeli šta se događa - rekao je Jair Avital, rezervista izraelske vojske u tom naselju.

Izraelska vojska i policija nisu zvanično priznale ubistvo Izraelaca od stane njihovih snaga 7. oktobra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading