DROGIRALI SE USRED LETA! Posada zanemela kad je videla šta putnici rade, a onda je otkriveno KAKO su narkotike prošvercovali u avion

Autor:

Svet

20.12.2023

09:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije poznato šta se s njima desilo prilikom izlaska iz aviona, ali prema rečima ostalih putnika, oni nisu pružali otpor

DROGIRALI SE USRED LETA! Posada zanemela kad je videla šta putnici rade, a onda je otkriveno KAKO su narkotike prošvercovali u avion

Foto: pixabay.com

Skandal na letu kompanije Ryanair iz Londona za Maroko. Nekoliko putnika ušlo je u verbalni, umalo i fizički obračun kada je otkriveno da se dvojica od njih usred leta drogiraju.

Šokirana posada prvo je mislila da je reč o šali, a kada je otkriveno da dva putnika zaista u sebe unose nedozvoljene hemijske supstance, pilot je momentalno okrenuo avion i vratio se u London.

„Bilo je veoma haotično. Izgledalo je kao da će se dogoditi masovna tuča“, rekao je putnik (25) koji je želeo da ostane anoniman.

Prilikom sletanja u London, policija je upala u avion i veoma žustro je pretresla sporne putnike, a potom i sve pretince oko njih gde su sedeli.

Nije poznato šta se s njima desilo prilikom izlaska iz aviona, ali prema rečima ostalih putnika, oni nisu pružali otpor.

Prema navodima lokalnih medija poput SWNS, putnici koji su se drogirali uneli su supstance u avion u bočicama za kapi za nos.

Ostaje nejasno kako rentgen aparati na aerodromu nisu otkrili šta se nalazi u tim bočicama koje su potom oni unosili kroz nos.

Ostali putnici nisu vraćeni kući, naprotiv. Sačekali su sat vremena na aerodromu u Londonu novi avion i potom su odleteli za Maroko.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading