CEO SVET MU SE PONOVO SMEJE! Bajden opet odvalio glupost, pa jedva ostao živ: ''Posle 7. oktobra, moj otac se vratio u kibuc...''

Autor:

Svet

12.12.2023

09:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Džoovim lapsusima nema kraja.

CEO SVET MU SE PONOVO SMEJE! Bajden opet odvalio glupost, pa jedva ostao živ: ''Posle 7. oktobra, moj otac se vratio u kibuc...''

Foto: Ap photo

Džozef Bajden

Predsednik SAD Džozef Bajden izjavio je da je njegov otac preživeo napad Hamasa u Izraelu 7. oktobra.

- Posle 7. oktobra, moj otac... Moj otac se vratio u svoj kibuc da spasi ono što je ostalo od njegove kuće - rekao je američki lider u Beloj kući, čestitajući jevrejski praznik Hanuku.

Naime, osamdesetjedgnogodišnji američki predsednik ispričao je priču o čoveku koji je izgubio sina u napadu, greškom ga nazvao "moj otac". Bajdenov otac preminuo je 2002.

Predsednik SAD često izgovara lapsuse, a kako navode američki mediji, to se najčešće dešava zbog pogrešnog čitanja telepromptera (tzv. idiot, uređaj koji se koristi u televizijskim studijima, a prenosi na daljinu tekst koji voditelji čitaju). 

Lapsus za lapsusom

Ovo nije prvi ispad ovakve vrste koji se dešava prvom čoveku Amerike. Slični ispadi su zabeleženi i ranije. U junu mesecu je pomešao lončiće, pa je zaboravio u kojoj zemlji Rusija ratuje.

Predsednik SAD Bajden odgovarao je ispred Bele kuće na pitanja novinara o pobuni Vagnera, kada je pomešao u kojoj zemlji Rusija ratuje.

Upitan koliko je Putin oslabljen nakon pobune, Bajden je rekao da je ruski predsednik sigurno oslabljen, ali da je teško reći u kojoj meri, preneli su tada mediji.

 

Upitan koliko je Putin oslabljen nakon pobune, Bajden je rekao da je ruski predsednik sigurno oslabljen, ali da je teško reći u kojoj meri, prenosi N1 pozivajući se na Dejli mejl.

 

- Sigurno je da gubi rat u Iraku. Gubi rat kod kuće i postao je neka vrsta parije (izraz koji se od devedesetih koristi za države čija se politika ili zakoni smatraju nespojivim sa standardima civilizovanog sveta) u celom svetu - rekao je tom prilikom američki predsednik, očigledno misleći na rat u Ukrajini.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading