PRVI SNIMAK PUCNJAVE! UZNEMIRUJUĆE: Ranjeni tinejdžeri leže u snegu (VIDEO)

Autor:

Svet

09.12.2023

23:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U švedskom gradu Sederteljeu došlo je do pucnjave u kojoj su tri tinejdžera ranjena.

PRVI SNIMAK PUCNJAVE! UZNEMIRUJUĆE: Ranjeni tinejdžeri leže u snegu (VIDEO)

Foto: printskrin

 Policija je saopštila da su maloletnici pronađeni upucani na otvorenom prostoru, blizu jedni drugih.

Portparolka policije, Nadja Norton, izjavila je da su ih građani pozvali oko 19 sati nakon što su čuli zvuk petardi ili vatrometa u blizini. Detalji o tome da li je neko uhapšen nisu još uvek poznati, ali je pokrenuta istraga za pokušaj ubistva. Trenutno je u toku uviđaj, prenosi Telegraf.


Pucnjava u švedskom gradu Sederteljeu ostavlja mnoga pitanja otvorena. Građani su sigurno uznemireni ovakvim događajem, a policija će morati pažljivo da istraži šta se tačno desilo tog dana.

Nadja Norton je izjavila da su maloletnici pronađeni blizu jedni drugih, što dodatno budi sumnju u motiv i okolnosti pucnjave. S obzirom na to da je reč o tinejdžerima, javnost će sigurno pratiti razvoj situacije i nadati se brzom rešenju ovog slučaja.

 

 


Detalji o pucnjavi



Policija je saopštila da su tinejdžeri pronađeni upucani na otvorenom prostoru, što ukazuje na hrabrost ili bezobzirnost napadača.

Ova činjenica dodatno zabrinjava javnost i postavlja pitanje bezbednosti u švedskom gradu Sederteljeu. Takođe, činjenica da su maloletnici pronađeni blizu jedni drugih može ukazivati na to da su možda bili zajedno u trenutku napada, što predstavlja dodatni složen faktor u istrazi.


Reakcija javnosti



Ovakvi događaji uznemiruju građane i izazivaju strah u zajednici. Pucnjava u Sederteljeu će sigurno biti tema brojnih diskusija i izazvati zahtev za većom bezbednošću. Javnost će pažljivo pratiti razvoj situacije i očekivati odgovorne institucije da preduzmu adekvatne mere kako bi se sprečili slični incidenti u budućnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading