MESECIMA IMALA OVE SIMPTOME, ALI LEKARI JOJ REKLI DA NIJE NIŠTA OPASNO! Mlada porodilja (20) umrla u snu! OSTAVILA IZA SEBE PETOMESEČNU ĆERKICU!

Autor:

Svet

23.11.2023

17:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tragična smrt mlade mame iz Velike Britanije iznenadila je njenu porodicu i prijatelje.

MESECIMA IMALA OVE SIMPTOME, ALI LEKARI JOJ REKLI DA NIJE NIŠTA OPASNO! Mlada porodilja (20) umrla u snu! OSTAVILA IZA SEBE PETOMESEČNU ĆERKICU!

Foto: Facebook/Caitlin Faulder

Kejtlin Folder (20), iz Hala, preminula je u snu kod svoje kuće, a njeno beživotno telo pronašao je otac u nedelju ujutru. Mlada mama, koja se pre pet meseci porodila, preminula je iznenada, a sumnja se da je u pitanju bio srčani udar.

Njena sestra, Šarlot Folder (19), ispričala je da su porodica i prijatelji jako tužni zbog ovog gubitka, a srce im se slama jer je "ostavila petomesečnu bebu".

Sestra je navela da se Kejtlin u poslednje vreme žalila na "bol u srcu", ali da nije previše o tome razmišljala jer se posvetila organizaciji Božića i dočeka Nove godine.


U trudnoći, prema rečima sestre, Kejtlin je rađen EKG koji je pokazao određena odstupanja, ali nisu mislili da je to razlog za preteranu brigu. Takođe, planirala je da uradi i eho srca kada je njena ćerka imala šest nedelja, ali lekari nikada nisu poslali uput za tu dijagnostičku proceduru.

- Htela je da uradi i eho srca kada je ćerka imala šest nedelja, ali je doktori nikada nisu poslali. Kada je otišla kod lekara, svi su pričali da je sve kako treba, čak je i tu noć bila dobro - navela je sestra.


Sestra je istakla da je Kejtlin volela Božić i da je već uveliko spakovala sve poklone za ukućane, ali da ga, nažalost, nije dočekala. Njen otac ju je pronašao mrtvu u krevetu, dok je pokušavao da je probudi jer je njena ćerka Popi neutešno plakala.

- Vikao joj je da beba plače, međutim, ona ga nije čula, pronašao je mrtvu u krevetu. Odmah je pozvao Hitnu pomoć i pokušao reanimaciju, ali kada su stigli mogli su samo da konstatuju smrt. Oni su nam rekli da sumnjaju da je sestra doživela srčani udar - objasnila je Šarlot.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading