VIDELA SAM KAKO JE DVOJICA SILUJU, A ONDA JOJ PUCAJU U GLAVU! Jeziva ispovest o SMRTI NEMICE koju je HAMAS ubio na festivalu

Autor:

Svet

09.11.2023

18:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izraelske vlasti razmatraju da li će teroriste Hamasa optužiti za silovanje, nakon što su neki svedoci govorili o slučajevima masovnog silovanja na mestu održavanja festivala Supernova.

VIDELA SAM KAKO JE DVOJICA SILUJU, A ONDA JOJ PUCAJU U GLAVU! Jeziva ispovest o SMRTI NEMICE koju je HAMAS ubio na festivalu

Foto: Tanjug/AP, Instagram/shanukkk

 Prema pisanju "The Telegrapha", istražitelji izraelske nacionalne jedinice za kriminal Lahav 433 prikupili su dokaze seksualnih prestupa Hamasovih boraca tokom smrtonosnog napada 7. oktobra.

Jedna posetiteljka festivala, koja je pukom srećom uspela da preživi, ispričala je jezivu priču o tome kako se skrivala od terorista i videla kako napadači grupno siluju jednu mladu devojku. Usred tog užasa, je svedočila i ubistvu te devojke.

Kako je rekla, u jednom trenutku je videla kako je naoružani napadač siluje, a kasnije je saznala da je istu ženu silovao i drugi Hamasovac, pre nego što su je ubili i unakazili njeno telo.

Republika

Foto: Instagram/shanukkk

Ubijena Nemica

 

Druga svedokinja koja se skrivala na istom mestu, rekla je da nije videla silovanja, ali je čula od ostalih preživelih o tome. Članovi grupe Zaka, koji su prvi stigli na mesto masakra i skupljali tela ubijenih na festivalu i u kibucima, takođe su rekli da su videli tragove zlostavljanja na telima mladih žena.

Izraelske vlasti kažu da u zatočeništvu drže stotine osumnjičenih koji su, navodno, učestvovali u napadu Hamasa. Međutim, nisu odmah izvestili o slučajevima silovanja, iako su neke žene koje su uzeli za taoce, Hamasovci paradirali po ulicama Gaze. Među njima je bila i Shani Louk, koja je bila jedna od posetilaca festivala i čije su unakaženo telo Hamasovci vozali u kamionetu.

Neki od svedoka su izjavili da su videli tela mladih žena sa tragovima zlostavljanja, a izraelski mediji su objavili da su istražitelji prikupili dokaze o seksualnim prestupima Hamasovih boraca. Međutim, još se ne zna da li će izraelske vlasti optužiti teroriste za silovanje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading