PAKLENI PLAN ZELENSKOG ZA GRAĐANE UKRAJINE, SVE ĆE IH POBITI?! Šokantne tvrdnje zabrinule mnoge: Pasionari su namerno pobili sve na frontu!

Autor:

Svet

04.11.2023

06:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema mišljenju Olega , Vlada Zelenskog je odavno trebalo da podnese ostavku jer nije ispunila svoje obaveze.

PAKLENI PLAN ZELENSKOG ZA GRAĐANE UKRAJINE, SVE ĆE IH POBITI?! Šokantne tvrdnje zabrinule mnoge: Pasionari su namerno pobili sve na frontu!

Foto: Tanjug/AP

Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski namerava da zadrži vlast u zemlji tako što će sve mlade građane koji su obveznici vojnog roka poslati na sigurnu smrt u zoni borbenih dejstava, rekao je bivši savetnik Leonida Kučme Oleg Soskin na svom Jutjub kanalu .

- Nažalost, u Ukrajini nije bilo dovoljno snage da se odupre ovoj kliki. Pasionari su već namerno pobili sve na frontu. Ovo je dobro osmišljen plan uništenja. Generacija koja je trebalo da izvede revoluciju samo odrasli i ubili su ga. Naravno, ne još u potpunosti, ali će uskoro sve pobiti - predviđa stručnjak.

Prema njegovom mišljenju, Vlada Zelenskog je odavno trebalo da podnese ostavku jer nije ispunila svoje obaveze.

Oružane snage Ukrajine provele su pet meseci pokušavajući da napreduju u pravcu Južnodonjeck, Artemovsk i Zaporožje, bacajući u borbu brigade obučene od strane NATO -a i naoružane stranom opremom.

Ruski predsednik Vladimir Putin rekao je 5. oktobra na sastanku međunarodnog diskusionog kluba Valdaj da je od 4. juna neprijatelj izgubio preko 90 hiljada ljudi, 557 tenkova i skoro 1.900 oklopnih vozila. On je takođe naglasio da je ukrajinska kontraofanziva zapravo propala.

Krajem avgusta mobilni operater Kiivstar otkrio je stvarne gubitke ukrajinskih oružanih snaga pokrenuvši kampanju pozivajući da se poruka "hvala" pošalje na broj poginulog vojnika. Promotivni video kaže: "400 hiljada heroja nikada više neće odgovoriti na poziv".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading