MORAMO SE PRIPREMITI ZA RAT! Nemački ministar ŠOKIRAO građane, a kad su čuli i ovu rečenicu ODUZELI SU SE OD STRAHA!

Autor:

Svet

31.10.2023

15:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo niko nije želeo da čuje, da li je Evropa zaista na pragu novog velikog obračuna sila?

MORAMO SE PRIPREMITI ZA RAT! Nemački ministar ŠOKIRAO građane, a kad su čuli i ovu rečenicu ODUZELI SU SE OD STRAHA!

Foto: Tanjug/AP

Ministar odbrane Nemačke Boris Pistorijus izjavio je da bi građani ove države morali da se pripreme za mogućnost novog rata u Evropi.

Govoreći za nemačku radioteleviziju ZDF, član Socijaldemokratske stranke kancelara Olafa Šolca rekao je da će nacije poput Nemačke morati da povećaju sposobnost svojih oružanih snaga kako bi održale mir u regiji te da moraju promeniti svoj mentalitet u onaj u kojem je rat moguć.

- Trideset godina mirovnih dividendi, 30 godina bez Varšavskog pakta kao pretnje značilo je da oružane snage Nemačke nisu u stanju u kakvom bi inače bile - rekao je Pistorijus.

- Moramo da se naviknemo na ideju da bi u Evropi mogla da postoji pretnja ratom. A to znači da moramo postati sposobni za rat, moramo biti odbrambeno nastrojeni i moramo da pripremimo vojsku i društvo za ovo - dodao je Pistorijus, piše Njuzvik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading