IZRAEL VEČERAS GRANATIRAO PIJACU U GAZI! Nakon eskplozija izbio POŽAR, broj povređenih raste: Ima i MRTVIH! (VIDEO)

Autor:

Svet

21.10.2023

21:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministarstvo nije preciziralo broj žrtava i ranjenih.

IZRAEL VEČERAS GRANATIRAO PIJACU U GAZI! Nakon eskplozija izbio POŽAR, broj povređenih raste: Ima i MRTVIH! (VIDEO)

Foto: Printscreen/twitter.com/MahaGaza, /twitter.com/MuhammadSmiry

Izrael će od večeras pojačati napade na Gazu da bi se smanjila opasnost za izraelsku vojsku u narednim fazama rata, izjavio je portparol Izraelskih odbrambenih snaga (IDF), kontraadmiral Danijel Hagari.

Hagari je ponovio pozive stanovnicima Pojasa Gaze da se evakuišu na jug te enklave, preneo je Rojters.

Izrael je večeras granatirao pijacu "Nuseirat" u Pojasu Gaze, a u napadu ima žrtava, saopštilo je palestinsko Ministarstvo unutrašnjih poslova.

- Ima mrtvih i veliki je broj povređenih u izraelskom granatiranju pijace "Nuseirat" u Pojasu Gaze - navodi se u saopštenju - prenose RIA Novosti.

Ministarstvo nije preciziralo broj žrtava i ranjenih.

 

 

Palestinski portal "Kuds" javio je da je na mestu napada izbio požar.

IDF je i dalje fokusiran na Gazu gde je Hamas koji drži taoce, uprkos ponovljenim napadima terorističke libanske grupe Hezbolah na sever Izraela iz Libana, rekao je Hagari.

- Svakog dana vršimo procenu severa. Snažni smo u odbrani i napadu (na granici sa Libanom), ali glavni zadatak na koji smo fokusirani je Gaza - istakao je Hagari na konferenciji za novinare, objavio je "Tajms of Izrael".

Hezbolah i savezničke palestinske terorističke grupe izvele su svakodnevne raketne napade iz Libana na položaje IDF i izraelske gradove tokom poslednje dve sedmice, a izraelska vojska je uzvratila napadima na lokacije i operativce Hezbolaha.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading