NAPRAVILA ŽURKU U STANU PA JE NAŠLI MRTVU U SOBI! Telo devojčice poslato na obdukciju - majka GRCA U SUZAMA!

Autor:

Svet

16.10.2023

19:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za sada nije poznato da li je majka bila prisutna u stanu ili su prijatelji pozvali majku nakon što su otkrili devojčicu na podu.

NAPRAVILA ŽURKU U STANU PA JE NAŠLI MRTVU U SOBI! Telo devojčice poslato na obdukciju - majka GRCA U SUZAMA!

Foto: Shutterstock

Policija u Rumuniji pokrenula je istragu povodom smrti šesnaestogodišnje devojčice čije je telo pronađeno u njenom stanu tokom noći između subote i nedelje. Tragedija je šokirala zajednicu, a istraga je u toku kako bi se utvrdili tačni okolnosti ovog tragičnog događaja.

Prema informacijama rumunskih medija, majka devojčice pozvala je Hitnu pomoć oko 1:45 časova ujutro, zabrinuta jer njena ćerka nije disala. Prethodno veče, devojčica je organizovala žurku u svom stanu i pozvala nekoliko prijatelja, koji su bili u dobi od 16 do 19 godina. Prema izjavama prijatelja, devojčica je najavila da će se povući u svoju sobu, a nakon toga je pronađena bez svesti.

Za sada nije poznato da li je majka bila prisutna u stanu ili su prijatelji pozvali majku nakon što su otkrili devojčicu na podu. Hitna pomoć je odmah reagovala na poziv majke i pokušala reanimaciju, ali, nažalost, nisu uspeli da je spasu.

Prvi nalazi ne pokazuju prisustvo vidljivih tragova nasilja na telu devojčice. Telo je prevezeno na institut za obdukciju, gde će se izvršiti detaljna obdukcija kako bi se utvrdio uzrok smrti.

Iako se, prema nezvaničnim informacijama, pretpostavlja ubistvo iz nehata, zvanični osumnjičeni još uvek nije poznat. Istraga će detaljno razmotriti sve okolnosti ovog tragičnog događaja kako bi se utvrdila istina.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading