MEDICINSKE SESTRE IZ PAKLA DROGIRALE SVOJE PACIJENTE DA BI SEBI OLAKŠALE POSAO! Jeziv slučaj trese zdravstvo, isplivali detalji poruka: ''Večeras ga uspavaj DO NEBA''!

Autor:

Svet

06.10.2023

14:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dve medicinske sestre iz Velike Britanije osuđene su za nedozvoljeno drogiranje pacijenata.

MEDICINSKE SESTRE IZ PAKLA DROGIRALE SVOJE PACIJENTE DA BI SEBI OLAKŠALE POSAO! Jeziv slučaj trese zdravstvo, isplivali detalji poruka: ''Večeras ga uspavaj DO NEBA''!

Foto: LANCASHIRE CONSTABULARY

Medicinska sestra Katrin Hadson (54) iz Velike Britanije i Šarlot Vilmot (48), njena koleginica, proglašene su krivim jer su pacijentima davale sedative bez njihovog pristanka kako bi sebi olakšale posao i radi zabave.

One su bile zaposlene u bolnici Blakpul Viktorija između febuara 2017. godine i novembra 2018. godine. U tom periodu su radile na odeljenju za moždane udare, prenosi Miror.

Policija je pokrenula istragu nakon što je jedna studentkinja, medicinska sestra na praksi, rekla da je videla kako Hadson daje pacijentu Zopiklon, tabletu za spavanje, bez recepta.

Inače, Zopiklon je tableta za spavanje koja se daje kod kratkotrajnih terapija za teže oblike nesanice i zabranjeno je njeno korišćenje bez medicinskog naloga.

Policijski službenici su došli i do dopisivanja koje su koleginice imale, a u kojem se jasno navodi da su jedna drugoj sugerisale da drogiraju pacijente i kojom jačinom, prenosi Telegraf.

- Večeras ga uspavaj do neba-  i - Već razmišljam da mu duplu dozu dam - glasile su neke od poruka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading