MASOVNA TUČA NA TRGU SVETOG MARKA U VENECIJI: Sukob između konobara i turista pretvorio se u HAOS (VIDEO)

Autor:

Svet

27.09.2023

19:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U srcu prelepe Venecije, na čuvenom Markovom trgu, došlo je do iznenadnog i nasilnog obračuna koji je potpuno izmakao kontroli.

MASOVNA TUČA NA TRGU SVETOG MARKA U VENECIJI: Sukob između konobara i turista pretvorio se u HAOS (VIDEO)

Foto: printscreen yotube/New York Post

 Kafić poznat kao "Kjođa", smešten ispod biblioteke "Marsijana" i ispred Duždeve palate, postao je poprište žestokog okršaja između konobara i grupe turista, najverovatnije stranaca.

Prema izveštaju "Corriere del Veneto", na snimku koji je kasnije objavljen, jasno se vidi sukob između četvorice odraslih muškaraca, koji su turisti, i sedmorice konobara. Sukob je eskalirao brzo, pri čemu su leteli udarci, šamari i čak stolice, sve zbog spora čiji su detalji još uvek nepoznati.

Incident je mogao da se završi mnogo ozbiljnije, s obzirom na prisustvo muzičara koji su se zatekli u blizini, a inače su svirali muziku za goste kafića.

Konobari su odlučili da zadrže informacije o pozadini ovog nasilnog sukoba za sebe, dok vlasnik firme, Sebastijano De Zoti, još uvek nije dao izjave u vezi sa incidentom. Detalji ovog neočekivanog obračuna ostaju nepoznati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading