POLICAJAC BIVŠU DEVOJKU NASILNO ZATVORIO U MENTALNU USTANOVU! Pet dana bila VEZANA, telo joj u podlivima: Slikaću te kao da si luda! (FOTO)

Autor:

Svet

25.09.2023

20:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policijski službenik iskoristio svoj položaj kako bi se osvetio bivšoj devojci.

POLICAJAC BIVŠU DEVOJKU NASILNO ZATVORIO U MENTALNU USTANOVU! Pet dana bila VEZANA, telo joj u podlivima: Slikaću te kao da si luda! (FOTO)

Foto: youtube/printscreen/Francis Chardo

Policajac Državne policije Pensilvanije mogao bi da završi u zatvoru, zato što je navodno svoju bivšu devojku pritvorio i obavezao je na program lečenja mentalnog zdravlja pod lažnim tvrdnjama, prenosi New York Post.

Ronald Dejvis (37), koji je inače oženjen, uhapšen je u četvrtak zbog optužbi da je zloupotrebio ovlašćenja da bi izvršio zločin zbog koga je njegova bivša devojka bila nepropisno zatvorena u medicinskoj ustanovi nekoliko dana, saopštilo je okružno tužilaštvo Dofin.

- Znam da nisi luda, slikaću te kao ludu - navodno joj je rekao, tvrdi je žrtva M.F., prema sudskim dokumentima koje je objavila kancelarija okružnog tužioca. Kako se dalje saznaje, o osveti je počeo da razmišlja 21. avgusta kada je od kolega zatražio pomoć, rekavši im da ona ''ima probleme sa mentalnim zdravljem''

Republika

Foto: youtube/printscreen/Francis Chardo

Policajac napao bivšu devojku

Po savetu državne policije, Dejvis je, u to vreme van dužnosti, kontaktirao zvaničnike okruga preko svog službenog mejla i predstavio se kao policajac, kako bi dobio naređenje za privođenje nakon što je predao navodne tekstove od nje u kojima je pretila samoubistvo, navodi se u sudskim dokumentima. Čim je dobio naređenje, krenuo je za devojkom sa kojom je bio oko čeiri meseca. 

Kolegama koji su krenuli ka njoj je navodno rekao ''sam ću se pobrinuti za to''.

Kako se navodi u izjavi, Dejvis i njegov civilni saputnik pronašli su žrtvu na izletištu u državnoj šumi gde ju je pokupio i odneo do svog automobila. Na snimku se vidi kako sedi na bivšoj devojci koja je tvrdila da ju je oborio na zemlju. Istakla je da je želela da pobegne od njega, kao i da joj pomoć nije potrebna.

- Ti si lud. Apsolutno si lud... a onda me snimaš da ja izgledam luda - govorila je dok je pokušavala da se oslobodi i vikala da ne moće da diše.

Republika

Foto: youtube/printscreen/Francis Chardo

Policajac napao bivšu devojku i priveo je

- Zašto me tretiraš kao kriminalca? - pitala ga je pre nego što su uniformisani policajci stigli i odveli je u bolnicu.

U sudskim spisima se navodi da je M.F. izgledala kao da "istinski ne razume zašto je zadržana". Ovom prilikom je zadobila povrede čela, trupa, leđa, zadnjice, podlaktica, kolena i donjeg dela tela.

Devojka je pet dana bila vezana, a prema navodima medicinskog osoblja za to vreme nije pokazivala nikakve samoubilačke misli. Puštena je 26. avgusta, a policija je potom s njom obavila razgovor.

Kada su policajci videli poruke koje je par razmenjivao, shvatili su da ne postoji razlog da je nateraju na lečenje, saopštila je policija.

Republika

Foto: youtube/printscreen/Francis Chardo

Policajac i bivša devojka

Njene navodne "samoubilačke" poruke koje je Dejvis koristio protiv nje izgledale su kao da su hipotetičke prirode i deo veće rasprave oko njihovog pogoršanja odnosa, saopštile su vlasti.

- Dok je Dejvis davao tekstualne poruke od žrtve... i tvrdio da su samoubilačke, on nije uspeo da pruži pun kontekst tih poruka. U stvari, tekstualne poruke su bile kulminacija većeg, domaćeg spora između njega i žrtve. Uzeti u kontekst, tekstovi su otkrili njenu frustraciju Dejvisom i njegovim kontrolnim ponašanjem... a ne istinsku želju da sebi naudi - stoji u izjavi.

Dejvis, za koga su tužioci rekli da je oženjen i da ima porodicu, suočava se s optužbama za krivično delo davljenja, protivzakonito ograničavanje slobode, lažno zatvaranje, napad, bezobzirno ugrožavanje druge osobe i ugnjetavanje. On je u pritvoru bez prava na kauciju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading