ZGNJEČEN SLOJEVIMA BETONA MUČENI OTAC SINA POKUŠAO TELOM DA ZAŠTITI! Priča iz Maroka zbog koje suze idu na oči: Telo supruge nisu našli!

Autor:

Svet

11.09.2023

06:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Razaranja su dovela do teških posledica po porodice u selu.

ZGNJEČEN SLOJEVIMA BETONA MUČENI OTAC SINA POKUŠAO TELOM DA ZAŠTITI! Priča iz Maroka zbog koje suze idu na oči: Telo supruge nisu našli!

Foto: Tanjug/AP

Razoran zemljotres koji je pogodio Maroko ostavio je za sobom stravična razaranja u podnožju planine Atlas, a jedno od najpotresnijih svedočanstava dolazi iz sela Amizmiz.

Devojčica iz ovog sela je, nakon što je njena kuća potpuno uništena, spašena iz ruševina. Nažalost, njen otac je izgubio život, a strahuje se da su i majka i brat mrtvi, prema izveštaju "Sky News".

Selo Amizmiz je pretrpelo ogromna razaranja od zemljotresa, sa mnogim kućama koje su potpuno sravnjene sa zemljom. Razaranja su dovela do teških posledica po porodice u selu.

U jednom trenutku, selo je bilo dom porodici Milud, gde je otac bio lokalni načelnik policije. On je, pokušavajući da zaštiti svog sina, položio svoj život preko njegovog. Njegovo telo je pronađeno, dok se supruga i sin i dalje vode kao nestali. Devojčica, njihova ćerka, preživela je sa slomljenom nogom i sada se nalazi u bolnici u Marakešu.

Očevi vapaji za pomoć tokom prvih trenutaka nakon zemljotresa su odjekivali, ali su nažalost utihnuli, ostavljajući iza sebe duboku tugu i bol.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading