KAKO VAM SE ZOVE TREĆE DETE? TEHNO MEHANIKUS! Nova biografija Ilona Maska otrila ZAPANJUJUĆE DETALJE o njegovoj deci, IMA IH DESETORO

Autor:

Svet

10.09.2023

13:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova knjiga Voltera Ajzaksona o Elonu Masku otkriva da je imao treće dete sa kanadskom umetnicom Grajms koje je dobilo ime Tehno Mehanikus.

KAKO VAM SE ZOVE TREĆE DETE? TEHNO MEHANIKUS! Nova biografija Ilona Maska otrila ZAPANJUJUĆE DETALJE o njegovoj deci, IMA IH DESETORO

Foto: shutterstock

Shutterstock

Mask i Grajms su ranije pokušali da zadrže privatnost i da sakriju rođenje svog trećeg deteta.

Mask ima ukupno 10 dece sa tri različite žene.

 

Nova biografija Ilona Maska potvrđuje da je izvršni direktor Tesle imao ranije neprijavljeno treće dete sa svojim bivšom partnerkom, kanadskom muzičarkom Grajms.

 

Dete, čiji uzrast nije javno objavljen, zove se Tehno Mehanikus i nosi nadimak Tau. Novinar Volter Ajzakson, čija biografija Maska bi trebalo da bude objavljena sledeće nedelje, prvi je koji je potvrdio da par ima treće dete.

Računajući sa Tehno Mehanikusom, Musk sada ima 10 poznate biološke dece sa tri različite žene.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

 

 

Mask i Grajms, rođena kao Kler Baučer, prvi put su objavili svoju vezu u maju 2018. Od tada je par objavio rođenje dvoje dece. Njihovo prvo dete je rođeno 2020. godine i nazvan je X Æ A-Xii Ks, ili Ks . Par je u martu otkrio vesti o njegovoj mlađoj sestri Eka Dark Siderel Mask, koja nosi ime Y.

Mask i Grajms su se od tada razišli, ali je muzičar ranije rekao da je njihova veza "tečna".

 

Ajzaksonova neobjavljena biografija takođe je privukla pažnju zbog saznanja da je izvršni direktor SpaceX -a ometao ukrajinsku ofanzivu i napad na Krimu onemogućavajući pokrivenost Starlinkom.

 

Mask je kasnije tvitovao da nikada nije isključio satelite, već je tvrdio da oni nikada nisu ni bili uključeni i da je odbio da ih aktivira. Mask je rekao da se plaši da bi planirani napad izazvao nuklearni odgovor Rusije.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading