SNIMILE KAKO TVERKUJU NA OČEVOM GROBU, PRETI IM PET GODINA ROBIJE Sestre iz Ukrajine sad mole za oproštaj: "Mislile smo da bi se tata smejao"(VIDEO) (VIDEO)

Autor:

Svet

31.08.2023

12:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dve sestre iz Ukrajine suočavaju se sa zatvorskom kaznom do pet godina

SNIMILE KAKO TVERKUJU NA OČEVOM GROBU, PRETI IM PET GODINA ROBIJE Sestre iz Ukrajine sad mole za oproštaj: "Mislile smo da bi se tata smejao"(VIDEO) (VIDEO)

Foto: Printscreen Youtube New York Post

Dve Ukrajinke koje su se snimile kako plešu i tverkuju na grobovima poginulih vojnika na kijevskom groblju na Dan nezavisnosti, suočavaju se sa pet godina zatvora jer su optužene za skrnavljenje grobova.

 

Neidentifikovane sestre su obilazile grob svog oca, za koga su rekli da je ubijen braneći Ukrajinu od ruske invazije u blizini Izijuma. Obučene u majice i šorts, postavile su kameru i počele da plešu između cvećem okićenih grobova vojnika na Šumskom groblju.

 

Slike palih boraca i zastave Ukrajine vidljive su na snimku.

Kijevska policija saopštila je u Telegramu u petak da su žene privedene manje od sat vremena pošto su policajci obavešteni o njihovom snimanju.

Sestre su kasnije na Instagramu objavile izvinjene, objašnjavajući u pisanoj izjavi da su u početku mislile da bi se njihov pokojni otac smejao njihovim ludorijama.

 

„Moja sestra i ja želimo da se izvinimo svima za naš nepromišljen video. Apsolutno nam nije bio cilj da ocrnimo bilo koga, a ponajmanje sećanje na naše pale heroje“, rekle su u izvinjenju.

 

„Razumemo da našim postupcima nije bilo mesto tamo gde je naš otac sahranjen sa ostalim palim braniocima Ukrajine. Iskreno nam je žao i molimo da nam se oprosti za našu glupost.  Potpuno razumemo koliko je naš čin sramotan i sada se stidimo. Molimo za oproštaj od svih koji su bili uvređeni. Oprostite nam za ovu užasnu grešku.”

U sredu je sav sadržaj ovog Instagrama kanala izbrisan osim izvinjenja.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading